Στον Christiano Ronaldo η μία και μοναδική Bugatti La Voiture Noire;


Όλα δείχνουν ότι η εξωπραγματική Bugatti La Voiture Noire, θα ταξιδέψει για να παραδοθεί στον μυστηριώδη ιδιοκτήτη της, τη τελευταία μέρα του Μαΐου, που φημολογείται πώς είναι ο Πορτογάλος άσσος του ποδοσφαίρου!

  • 18/5/2021

Αμέσως μετά την πρώτη επίσημη αποκάλυψη της Bugatti La Voiture Noire τον Μάρτιο του 2019 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, που τότε ήταν μόνο μια ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Tim Bravo είχε δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης πως το πραγματικό αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στον μυστηριώδη αγοραστή του σε 2,5 χρόνια.

Φέτος στις 22 Απριλίου, η Bugatti εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κοντά στο εργοστάσιο που κατασκευάζεται στο Molsheim, σχεδόν έτοιμη για να σταλεί στον ανυπόμονο ιδιοκτήτη της. Από ότι φαίνεται η μαύρη καλλονή θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα τέλη Μαΐου, αφού στο Instagram εμφανίστηκε το μήνυμα: «See you on May 31st 2021».

Η μία και μοναδική Bugatti La Voiture Noire στην κυριολεξία, αφού θα κατασκευαστεί σε ένα μόνο αντίτυπο, βασίζεται στην Chiron και το αμάξωμά της αποτελείται από ανθρακονήματα. Η τιμή του πιο ακριβού  hypercar W16 αυτοκινήτου που έχει φτιαχτεί ποτέ, φημολογείται πως θα είναι κοντά στα 11 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς τους φόρους.

Η ταυτότητα του υπερτυχερού ανθρώπου που θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της συγκεκριμένης Bugatti παραμένει μυστική εδώ και τρία χρόνια. Προηγούμενα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ως ιδιοκτήτη της, τον διάσημο ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo, αλλά αυτό τελικά δεν ευσταθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πως θα ήταν μια έκδοση off road της Bugatti Chiron