Subarudromio στην Αράχωβα!


Zήσε την απόλυτη off-road εμπειρία με τη Subaru και κέρδισε μια κάμερα GoPro!

  • 13/1/2015

Το φετινό Subarudromio από την εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, τον επίσημο εισαγωγέα των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα, συνεχίζει και τη φετινή σεζόν την πολύ επιτυχημένη του παρουσία.

Κάθε λάτρης της off-road οδήγησης που θα βρεθεί στον Παρνασσό, θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία επισκεπτόμενος το Subarudromio στο Λιβάδι της Αράχωβας.

To event ξεκίνησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Δεκεβρίου και θα συνεχιστεί κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τέλος Μαρτίου. Κατά τη διάρκειά του κάθε οδηγός θα μπορεί να βιώσει την απόλυτη οδηγική εμπειρία ενός Subaru SUV στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με off-road δοκιμασίες.

Οι λάτρεις του χώματος και της τετρακίνησης που θα παρευρεθούν στο Subarudromio μπορούν να κάνουν test drive με Subaru XV ή Forester, να συμπληρώσουν το σχετικό δελτίο και να μοιραστούν την εμπειρία τους με το hashtag #subarudromio ή να δημοσιεύσουν απευθείας τη φωτογραφία ή video που τράβηξαν στο Facebook application του event, https://apps.facebook.com/subarudromio/.

Έτσι, μπαίνουν και στην κλήρωση για μία κάμερα GoPro. Ακόμη, τα βίντεο από τις οδηγικές εμπειρίες θα αναρτώνται τόσο στο επίσημο YouTube κανάλι της Subaru στην Ελλάδα, όσο και στο Facebook application του event.

Το Subarudromio είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο, 10:00π.μ. με 4:00μ.μ., μέχρι και 28 Μαρτίου. Οι φιλοί της Subaru μπορούν να επισκεφθούν την ολοκαίνουργια Facebook Page της Subaru στην Ελλάδα: https://www.facebook.com/SubaruGreece.