SUV 240.000 ευρώ δώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πατέρα του (video)


Μία Aston Martin DBX των 707 PS, με αριθμό πινακίδας την ημερομηνία των γενεθλίων του, για τον Απόστολο Τσιτσιπά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 10/8/2022

Η ευγνωμοσύνη του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πατέρα του, για τη συμβολή του στην σπουδαία καριέρα στο παγκόσμιο τένις, εκφράστηκε με ένα πολύ ωραίο και ακριβό δώρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας orange.fr, πριν από λίγες μέρες, ο Ελληνας τενίστας έκανε έκπληξη στον πατέρα - και προπονητή του - Απόστολο, προσφέροντάς του μία Aston Martin DBX. Το εντυπωσιακό SUV των 707 PS κοστίζει πάνω από 240.000 ευρώ.

Ο Τσιτσιπάς ξάφνιασε τον πατέρα του, ετοιμάζοντας ένα ωραίο «σκηνικό» στο Μονακό προκειμένου να παραδώσει το δώρο του. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ένας παρκαδόρος ξενοδοχείου στο Πριγκιπάτο δίνει στον έκπληκτο Απόστολο τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου.

Εκείνος απορεί, ο Στέφανος, που είναι μαζί του εξαρχής, χαμογελά και πλησιάζει ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι καλυμμένο με μία τεράστια σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο 23χρονος τενίστας κάνει τα… αποκαλυπτήρια και η Aston Martin DBX εμφανίζεται!

Η συγκίνηση είναι δεδομένη ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον πατέρα να μπαίνει στο αυτοκίνητο χωρίς καλά-καλά να έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Εντυπωσιασμένος, «δίνει ζωή» στον κινητήρα και όταν ακούει ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι δικό του, απαντά χαμογελώντας: «ναι, το δέχομαι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο έχει αριθμό πινακίδας 2412, τον οποίο ο γιος δείχνει στον πατέρα του, μιας και αποτελεί την ημερομηνία γέννησής του (24 Δεκεμβρίου 1967)!

Δείτε το σχετικό video: