Suzuki Jimny vs Dacia Duster: Μια επική μάχη με έναν απρόσμενο νικητή


Στα «χέρια» του τηλεοπτικού Top Gear, τα Suzuki Jimny και Dacia Duster μάχονται σώμα με σώμα σε μια διαδικασία ανάδειξης του ικανότερου προσιτού offroader των ημερών μας.

  • 4/5/2020

Ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία ανάδειξης του ικανότερου offoroader των ημερών μας έρχεται να γραφτεί από το τηλεοπτικό Top Gear, το οποίο επέλεξε να θέσει αντιμέτωπα τα γνωστά σε όλους και ιδιαίτερα δημοφιλή στην ελληνική αγορά Suzuki Jimny και Dacia Duster.

H δοκιμασία περιελάμβανε την κίνηση εκτός δρόμου σε χώμα, λάσπη ή και σε… ανομοιόμορφες  επιφάνειες, δίνοντας τον πρώτο λόγο στο γνωστό για την ανθεκτικότητά του στις κακουχίες Suzuki Jimny.

Τo ιαπωνικό offoroader δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη αναγκάζοντας  τον Chris Harris –οδηγό του Dacia Duster- να αποδεχθεί την κατά κράτος ήττα του.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το κοντό μεταξόνιο, το…  εξειδικευμένο σύστημα τετρακίνησης είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του Suzuki Jimny που το καθιστούν σε αυτές τις συνθήκες ανίκητο, με το Duster να υπερτερεί φυσικά στις ασφάλτινες δραστηριότητες και στην άνεση που μπορεί να προσφέρει ακόμα και σε μια κακοτράχαλη εκτός δρόμου διαδρομή.

Η δοκιμασία του Top Gear είχε έναν ξεκάθαρο νικητή, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι είναι εξίσου εύκολη και η επιλογή στην πραγματική ζωή. Η απολαυστική συνέχεια στο video που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Τουρμπισμένο Suzuki Jimny με 200 ίππους; Γιατί όχι (Video)

Το πεντάθυρο Suzuki Jimny περνά στην παραγωγή!