Suzuki: Μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές


Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. καλωσορίζει το καλοκαίρι με φανταστικές προσφορές για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki

  • 17/6/2014

- Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και δώρο τα λιπαντικά κινητήρα με κάθε ετήσιο service
- Καθαρισμός / Πλήρωση A/C σε σούπερ τιμή, μόνο €39
- Προνομιακά προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου Suzuki Insurance
- Είκοσι τυχεροί κερδίζουν από ένα σετ ελαστικών


Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. καλωσορίζει την ομορφότερη εποχή του χρόνου με φανταστικές προσφορές για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki. Το σίγουρο γι αυτό το καλοκαίρι, είναι ότι ο αρχικός προορισμός σας θα είναι ένας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Suzuki! Εκεί, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις νέες προσφορές, αλλά και να  συμμετέχετε στην κλήρωση, χαρίζοντας στο αυτοκίνητό σας, το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο.

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος!

Όλοι οι ιδιοκτήτες Suzuki μπορούν, μέχρι τις 11 Ιουλίου, να επικοινωνήσουν με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Suzuki στο 210 9988168  ή να επισκεφθούν το www.suzuki.gr προκειμένου να ενημερωθούν και να κανονίσουν να επισκεφτούν ένα από τα πολλά σημεία του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Εκεί μπορούν να επωφεληθούν από τον δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 12 σημείων, με δώρο μάλιστα τα λιπαντικά του κινητήρα, στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Suzuki που θα πραγματοποιήσουν το ετήσιο service. Παράλληλα όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να επωφεληθούν όλων των προνομίων που παρέχoνται από το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki όπως η Οδική Βοήθεια Suzuki Assistance η οποία ανανεώνεται αυτόματα για ένα έτος με κάθε ετήσιο service αλλά και με τα γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά που συμβάλλουν στην μακροζωία και την μέγιστη λειτουργικότητα του κάθε Suzuki.

Καθαρισμός και πλήρωση A/C σε προνομιακή τιμή!

Επειδή το καλοκαίρι στην Ελλάδα, η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και τα Air Condition δουλεύουν υπερωρίες, η Suzuki προσφέρει στους κατόχους αυτοκινήτων με A/C έναν πλήρη καθαρισμό ή και πλήρωση του συστήματος με κόστος μόλις €39.

Ασφαλιστικό πρόγραμμα Suzuki Insurance!

Επιπλέον, μια ακόμα παροχή που δίδεται στους ιδιοκτήτες Suzuki σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό όμιλο Allianz, έχει να κάνει με την ασφάλιση του οχήματός σας. Στο πλαίσιο του προγράμματος Suzuki Insurance, κάθε πελάτης της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. μπορεί να επιλέξει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που του ταιριάζει. Ενδεικτικά, το πρόγραμμα Suzuki Insurance, ξεκινά από τα €168 και παρέχει βασικές καλύψεις συμπεριλαμβανόμενης αστικής ευθύνης προς τρίτους και θραύση κρυστάλλων, το Insurance Plus ξεκινά από τα €210 παρέχοντας πλήρη κάλυψη μερικής και ολικής κλοπής και επιπλέον προστασία για αποζημίωση στην αρχική αξία αγοράς του αυτοκινήτου σας μέσω του προγράμματος «Εγγύηση Αξίας», ενώ το κορυφαίο Insurance Premium, ξεκινά από τα €350 ευρώ και παρέχει απόλυτη ασφαλιστική προστασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραπάνω και κάλυψη ιδίων ζημιών.*

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης, μη διστάσετε να καλέσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Suzuki στο τηλέφωνο 210 34 69 549 ή να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση customersupport@executive.gr.

* Η τιμή αφορά το μοντέλο Suzuki Alto, 1.000 κ.εκ. μοντέλο 2014, με έδρα στην Αθήνα και οδηγό 45 ετών, κάτοχο διπλώματος 20ετίας και αφορά ασφαλιστική περίοδο 6 μηνών.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό Suzuki!

Σαν κερασάκι στην καλοκαιρινή σας τούρτα, η Suzuki οργανώνει μια εντυπωσιακή κλήρωση, με έπαθλο 20 ολοκαίνουρια σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop! Τα ελαστικά θα κληρωθούν σε 20 τυχερούς ιδιοκτήτες Suzuki που θα επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο www.summer-suzuki.gr και θα συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής μπαίνοντας έτσι αυτόματα στην κλήρωση.