Συλλεκτική εξοπλιστική έκδοση για το Subaru WRX


H Subaru Αυστραλίας δημιούργησε μια νέα εξοπλιστική έκδοση του WRX η οποία θα διατεθεί μόνο σε 150 μονάδες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ; ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 11/8/2020

Η Subaru πρόκειται να παρουσιάσει το καινούργιο WRX την επόμενη χρονιά, όπως έχει ανακοινωθεί. Ως τότε, όσοι θέλουν να αποκτήσουν το μοντέλο μπορούν να επιλέξουν την παρούσα «γενιά» του η οποία απηχεί τον χαρακτήρα και διατηρεί τη φήμη που έχει αποκτήσει στο πέρασμα του χρόνου. Για τον λόγο αυτό, η αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας στην Αυστραλία αποφάσισε να δημιουργήσει το WRX «Club Spec», μια ειδική εξοπλιστική έκδοση η οποία θα είναι συλλεκτική, καθώς θα διατεθεί μόνο σε 150 μονάδες.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, αυτή θα περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της μπάκετ καθίσματα εμπρός, δαγκάνες της Brembo (στην έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο), τιμόνι από το WRX STI, αναβαθμισμένο σύστημα ενημερωδιασκέδασης, οκτώ ηχεία της Harman Kardon, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και ταμπελάκι στη βάση της κονσόλας όπου θα αναγράφεται η ονομασία της εξοπλιστικής έκδοσης και ο αύξων αριθμός του οχήματος.

Το WRX «Club Spec» θα διατίθεται και στην εκδοχή του με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σε τέσσερα χρώματα αναφορικά με το αμάξωμά του: μπλε («Blue Pearl»), μαύρο («Crystal Black), πυριτίου («Silica») και σε άσπρη πέρλα («Crystal White Pearl»). Η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου της Subaru θα αρχίσει να διατίθεται στην αυστραλιανή αγορά εντός του Σεπτεμβρίου.