Συμμετοχή της Bentley στο Epirus Business Forum 2012


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟ EPIRUS BUSINESS FORUM 2012 ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ – AGENDA 2012 – 2020».

  • 9/2/2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το Epirus Business Forum 2012 με θέμα: «Περιφέρεια Ηπείρου: Στρατηγική θέση – Διεθνής Αγορά – Agenda 2012 – 2020».

Στόχος του Forum ήταν να συγκεντρώσει διακεκριμένους ειδικούς και επιχειρηματίες, με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιβάλλει η κρίση και να παρουσιάσει ευκαιρίες που προσφέρονται στην περιοχή της Ηπείρου.

Στο EBF2012 που ήταν υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τμήμα Ηπείρου), του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, η Bentley Athens έδωσε δυναμικό παρόν με τις δύο Bentley Continental Flying Spur και Continental GT Speed.

Τα δύο μοντέλα της Bentley που είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης, καλωσόριζαν  τους παρευρισκόμενους οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την μάρκα και τα μοντέλα της μέσα από το υλικό που τους διανεμήθηκε.

Εκτός από τους επιφανείς ομιλητές του ελληνικού επιχειρηματικού χώρου που τίμησαν με την παρουσία τους το Forum, την Bentley Athens εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Μοτάκης.