Συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός του Johnnie Walker


Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται ο διαγωνισμός του Johnnie Walker Red Label, με έπαθλο την απόλυτη οδηγική εμπειρία.
  • 26/5/2010

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται ο διαγωνισμός του Johnnie Walker Red Label, με έπαθλο την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Το Νο 1 scotch whisky στον κόσμο συναντά την κορυφαία ομάδα Vodafone McLaren Mercedes της Formula 1, και δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς από την Ελλάδα να βρεθούν στην ιστορική πίστα Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας και να εκπαιδευτούν από την ομάδα της Vodafone McLaren Mercedes. Η Γιώτα Τσελέπη από την Αθήνα και ο Νίκος Γομάτος από τη Σπάρτη είναι οι δύο πρώτοι νικητές, ενώ ο τρίτος θα αναδειχθεί την 1η Ιουνίου.

Από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου η ομάδα των νικητών θα μυηθεί στα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης και ο καλύτερος θα ζήσει την απόλυτη εμπειρία οδηγώντας μία αυθεντική Vodafone McLaren Mercedes της Formula 1. Το βασικό κριτήριο επιλογής δεν είναι η ταχύτητα, αλλά η ανταπόκρισή του στις οδηγίες των εκπαιδευτών της Vodafone McLaren Mercedes, ακολουθώντας τη δέσμευση της μάρκας για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης. Ο διακεκριμένος οδηγός της ομάδας, Lewis Hamilton, δήλωσε σχετικά: «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο νικητής αυτού του φανταστικού διαγωνισμού θα ζήσει μια οδηγική εμπειρία ζωής! Η συγκεκριμένη εμπειρία έχει σκοπό να δώσει έμφαση σε ένα πράγμα, και αυτό είναι η σπουδαιότητα του να έχεις πάντα τον έλεγχο. Οι συμμετέχοντες θα κριθούν αυστηρά πάνω σε αυτό».

Λάβε κι εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αναζητώντας το Johnnie Walker Red Label στα νυχτερινά σημεία διασκέδασης όλης της Ελλάδας. Ανακάλυψε τη δυναμική γεύση και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, βγάλε την τετράγωνη πρωτοποριακή φιάλη με την πλαγιαστή κόκκινη ετικέτα μέσα από τις δέσμες λέιζερ και γίνε αυτόματα υποψήφιος για την απόλυτη οδηγική περιπέτεια!

Μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής στο www.johnniewalker.gr.