Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης για το Polestar 1 (Video)


Μετά τις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης στις οποίες υπεβλήθη το Polestar 1, το plug-in υβριδικό sportscar των 600 ίππων περνά στην επόμενη φάση της εξελικτικής του διαδικασίας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/12/2018

Στο κρισιμότερο στάδιο εξέλιξης έχει περάσει το plug-in υβριδικό sportscar που φέρει την υπογραφή της Polestar ή αν προτιμάτε της Volvo.

Μετά λοιπόν και τις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης στις οποίες υπεβλήθη το plug-in υβριδικό coupe της Polestar, σειρά έχουν οι δοκιμασίες που θα επιτρέψουν την αξιολόγηση των δυναμικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου.

"Κάθε φορά που οδηγείτε το Polestar 1, πρέπει αμέσως να νιώθετε ότι διατηρείτε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις εντολές σας, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε. Πρόκειται για ένα GT που οφείλει να είναι εύκολο στην οδήγηση και άνετο στην καθημερινή χρήση με το ομαλό και αθόρυβο υβριδικό σύστημα κίνησης – το οποίο ωστόσο είναι έτοιμο να αποδώσει 600 hp και 1.000 Nm όποτε το ζητήσει ο οδηγός”, δήλωσε ο Joakim Rydholm, επισημαίνοντας ότι για την Polestar δεν έχουν σημασία μόνο τα νούμερα των επιδόσεων.

Για το Polestar 1 το επόμενο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης ξεκινά στις αρχές της επόμενης χρονιάς, ενώ η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2019 στην Κίνα.