Τα 6 προϊόντα που κάνουν το αυτοκίνητό σας να μοιάζει νέο ξανά!


Εξειδικευμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αγορά που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη χαμένη λάμψη του αυτοκίνητου σας. 

  • 19/5/2021

Το αυτοκίνητο μας είναι ο πιστός σύντροφός μας. Μπορεί να περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μέσα σε αυτό, αλλά η παρατεταμένη χρήση μπορεί να το κάνει να χάσει τη λάμψη ενός νέου αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλά βασικά προϊόντα στην αγορά για να το κάνουν να δείχνει νέο ξανά και να εξασφαλίσουν τη μακροζωία του.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές εταιρείες που διαθέτουν μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων για το εξωτερικό του αυτοκινήτου μας για να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Αντίο στη βρωμιά

Το σαμπουάν αυτοκινήτου είναι ένα ειδικό προϊόν που μπορούμε να βρούμε σε πολλά καταστήματα. Είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε χρώματα, βερνίκια, πλαστικά και μέταλλα.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα του αυτοκινήτου μας και η εφαρμογή του αφήνει ένα προστατευτικό στρώμα κατά της υγρασίας και της βρωμιάς. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς είναι ικανό να αφαιρεί το γράσο και να επιταχύνει το στέγνωμα μετά το πλύσιμο του οχήματος.

Λάμψτε ξανά

Η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική, αλλά η λάμψη κάνει τη διαφορά. Για το λόγο αυτό, το σπρέι καθαρισμού και απολίπανσης είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα λόγω της ενεργής σύνθεσης του, απολιπαίνει το αμάξωμα και ανακτά τη ζωντάνια των χρωμάτων του. Βοηθά στην αφαίρεση γράσου ή άλλων υπολειμμάτων, ενώ καλύπτεται από γυαλιστερή και προστατευτική επίστρωση.

Βλέπετε καθαρά;

Τα καθαριστικά παραθύρων είναι πολύ σημαντικά. Ένα καθαρό παρμπριζ και παράθυρα εξασφαλίζουν καλή ορατότητα και συνεπώς ασφάλεια. Ένα καθαριστικό παραθύρων που καθαρίζει και απολιπαίνει τις γυάλινες επιφάνειες χωρίς να αφήνει σημάδια στεγνώματος, παρέχει εξαιρετική ορατότητα και ένα καθαρό οπτικό πεδίο στον οδηγό.

Τα σημάδια από έντομα

Όλοι το έχουμε βιώσει κάποια στιγμή: μετά από ένα ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έχει υπολείμματα εντόμων. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστεί, αλλά με το αφαιρετικό εντόμων θα μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα αυτά τα υπολείμματα. Όταν εφαρμόζεται αφήνει ένα απωθητικό φιλμ κατά της βρωμιάς που θα επιτρέψει στο αυτοκίνητό μας να παραμείνει καθαρό για περισσότερο χρόνο.

Λαμπερά ελαστικά ξανά

Τα ελαστικά είναι το πρώτο κομμάτι του αυτοκινήτου που παίρνει γρήγορα βρωμιά. Εκτίθεται συνεχώς στη σκόνη και το βρώμικο από το δρόμο, τα υγρά από τα τακάκια των φρένων και όλα αυτά τα στοιχεία αλλοιώνουν την εμφάνισή τους. Τα καθαριστικά ελαστικών αφαιρούν το λίπος, τη βρωμιά ή το λάδι. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τα πάντα με αυτό το προϊόν, το οποίο θα διαλύσει αυτά τα υπολείμματα και θα αφήσει τα ελαστικά με τη λαμπερή εμφάνιση που είχαν την πρώτη μέρα. Επιπλέον, όπως και άλλα προϊόντα της σειράς, θα αφήσει ένα απωθητικό φιλμ κατά της βρωμιάς για να παρατείνει το αποτέλεσμα καθαρισμού.

Το αφαιρετικό γρατζουνιών ξαναζωντανεύει το χρώμα 

Το αυτοκίνητο μας μπορεί να είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό χρώμα, αλλά μόνο μία στιγμή απροσεξίας μπορεί να του αφήσει μία γρατζουνιά. Το αφαιρετικό γρατζουνιών της Motul μπορεί να λύσει το πρόβλημα, με μια στιλβωτική πάστα που αφαιρεί τις λεπτές γρατσουνιές σε όλες τις βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες. Χάρη στα μικρο-λειαντικά σωματίδια του, αυτό το προϊόν θα αφήσει ένα γυαλιστερό φινίρισμα όταν εφαρμοστεί και θα αναζωογονήσει τα χρώματα στην βαμμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι προϊόντα κάτω από 10 ευρώ που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα αυτοκίνητο!