Τα Audi RS3 Sportback και Sedan «απογειώνονται» από τη Manhart


Ο βελτιωτικός οίκος Manhart παίρνει το μέγιστο από τις δύο εκδόσεις του Audi RS3.

  • 3/6/2022

Η Manhart έρχεται να ανεβάσει επίπεδο τα ήδη αρκετά ισχυρά και ικανά Audi RS3 Sportback και Sedan, με τον δικό της, πάντα... ιδιαίτερο τρόπο.

Και τα δύο μοντέλα βγαίνουν από το εργοστάσιο με έναν υπετροφοδοτούμενο κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων και απόδοσης 394 ίππων.

Με το σύστημα MHtronik Powerbox, όμως, το κινητήριο σύνολο αποδίδει πια 493 ίππους, με τη Manhart όμως να αποφεύγει να αποκαλύψει ακόμα λεπτομέρειες για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μετά από αυτές τις αλλαγές, όπως για παράδειγμα τον χρόνο τον οποίο χρειάζεται για να κάνει τα 0-100 km/h.

Το αυτοκίνητο με την ονομασία Manhart RS3 500 δεν έχει ακόμα βγει από το εργοστάσιο της εταιρείας, οπότε τώρα αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι μόνο ψηφιακά renderings.

Μαζί με τον κινητήρα, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έχει χαμηλώσει την ανάρτηση, ενώ έχει αντικαταστήσει στην εργοστασιακή εξάτμιση με μία από ανοξείδωτο ατσάλο για πιο έντονο ήχο.

Τέλος, εξωτερικά η Manhart έχει... βάλει το χέρι της στο χρώμα και τις χρυσές γραμμές σε καπό, οροφή και πλαϊνά, που αποτελούν άλλωστε σήμα κατατεθέν της, ενώ έχει τοποθετήσει ζάντες 20 ιντσών Concave One.