Τα διαμερίσματα της Bentley διαθέτουν ασανσέρ για το αυτοκίνητό σας! (photos)


Οι κάτοικοι των διαμερισμάτων της Bentley δε θα χρειάζεται να ανησυχούν για το που θα σταθμεύσουν την Bentley τους, καθώς η ίδια η εταιρεία έχει φροντίσει γι αυτό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BENTLEY
  • 28/8/2022

Οι επιπλωμένες κατοικίες Bentley Residences στο Miami θα διαθέτουν όχι μόνο χώρο στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά που θα έχει χωρητικότητα για έως και τέσσερα οχήματα, αλλά και ασανσέρ που θα μεταφέρει τόσο τους κατοίκους, αλλά και τα αυτοκίνητά τους, και θα καταλήγει κατευθείαν στα διαμερίσματα.

Το λεγόμενο 'Dezervator', είναι η νέα προσθήκη της Bentley στο σύμπλεγμα διαμερισμάτων της στο Miami, και έχει πάρει το όνομά του από τον συνεργάτη της εταιρείας, Dezer Development. Σύμφωνα με την Bentley, η εταιρεία έχει ως στόχο την εξασφάλιση της άνεσης και διευκόλυνσης των πελατών της, δημιουργώντας μία ασυναγώνιστη και ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει την οδήγηση με το lifestyle. Το Dezevator θα επιτρέπει στους κατοίκους του κτηρίου να έχουν πρόσβαση στα διαμερίσματά τους χωρίς να χρειάζεται να βγουν από τα οχήματά τους.

Το κτήριο θα διαθέτει 61 ορόφους και 4 ασανσέρ, που θα μεταφέρουν τα αυτοκίνητα -και τους οδηγούς τους- στο κατάλληλο διαμέρισμα αυτόματα, ανιχνεύοντας τον μοναδικό RFID κωδικό που θα φέρει το κάθε όχημα. Το σύστημα θα αναγνωρίζει όχημα και οδηγό και θα κάνει τη μεταφορά κατευθείαν στο σωστό διαμέρισμα, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να κατέβει από το αυτοκίνητο, ή να πατήσει οποιοδήποτε κουμπί.

Κάθε κάτοικος των Bentley Residences θα έχει στην κατοχή του ένα προσωπικό χώρο στάθμευσης μέσα στο διαμέρισμά του, χωρητικότητας 3-4 αυτοκινήτων, ενώ κάθε διαμέρισμα θα διαθέτει και ιδιωτικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, με την εταιρεία να προσφέρει μία πολυτελή εμπειρία διαμονής. 

Η Bentley Home έχει βάλει την υπογραφή στα έπιπλα που θα διαθέτουν τα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα, με την πολυτέλεια και την ιταλική φινέτσα να είναι οι βασικοί γνώμονες πίσω από τη φιλοσοφία της διακόσμησης και του σχεδιασμού.

Το κτήριο στο οποίο θα βρίσκονται τα διαμερίσματα βρίσκεται στην περιοχή Sunny Isles Beach του Miami και η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2026. Η Bentley ήδη προσφέρει εικονικές ξεναγήσεις στο εσωτερικό του, σε όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ένα από τα διαμερίσματα, ενώ το κόστος θα ξεκινά από τα 4.2 εκατ ευρώ.