Τα λιπαντικά G-Energy Synthetic της Gazpromneft Lubricants ήρθαν και στην Ελλάδα


H Gazpromneft Lubricants η φίρμα λιπαντικών της Gazprom Neft παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά συνθετικών λιπαντικών, την G-Energy Synthetic, σχεδιασμένη να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για προσιτά και καλής ποιότητας λιπαντικά για χρήση στα σύγχρονα επιβατικά αυτοκίνητα.

  • 8/11/2018

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη νέα σειρά λιπαντικών G-Energy (G-Energy Synthetic Super Start 5W-30, G-Energy Synthetic Active 5W-30, G-Energy Synthetic Active 5W-40, G-Energy Synthetic Long Life 10W-40, Synthetic Far East 5W-30) έχουν αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους όπως οι λειτουργικές ιδιαιτερότητες των μοντέλων αυτοκινήτων, οι συνήθειες οδήγησης και οι συστάσεις OEM.


Τα νέα λιπαντικά είναι προσαρμοσμένα στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζουν εύκολη εκκίνηση του κινητήρα, επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους και παρέχουν μέγιστη προστασία. Οι υψηλές προδιαγραφές τους έχουν επιτευχθεί μέσω της χρήσης της τεχνολογίας G-Base Synthetic Technology, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη σειρά συνθετικών λιπαντικών G-Base, με μοναδική σύνθεση και ποιοτικό έλεγχο πολλαπλών σταδίων.

Η Gazpromneft Lubricants Ltd. είναι θυγατρική της Gazprom Neft που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και πώληση λιπαντικών και τεχνικών υγρών. Τα δε λιπαντικά της έχουν εγκριθεί για χρήση από εταιρείες όπως BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, Renault, General Motors κ.ά. Συνολικά, τα προϊόντα της εταιρείας αντιπροσωπεύονται σε 75 χώρες μεταξύ των οποίων και η χώρα μας με τα λιπαντικά και άλλα προϊόντα της να διατίθενται σε  επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.