Τα μυστικά της BMW M2 Competition (video)


Δείτε σε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά της ώρας ένα άκρως κατατοπιστικό βίντεο με τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις που έχει η απίστευτη M2 Competition.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 25/7/2018

Η M2 μπορεί να είναι η μικρότερο M της BMW αλλά αναμφίβολα είναι η πιο «αντρική» και δίχως να στερείται σε κανένα σημείο από την απίστευτη οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Στο νέο τεύχος Αυγούστου του Car&Driver (που κυκλοφορεί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 28/7) ο Π.Τ. θα σας μεταφέρει τις οδηγικές του εντυπώσεις από μία αποκλειστική δοκιμή στην πίστα Ascari.

Έως τότε δείτε ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα high lights όπως οι νέες γρίλιες στην μάσκα, τα λογότυπα M στους καθρέπτες, οι τετραπλές μπούκες και πολλές άλλες αεροδυναμικές και στιλιστικές λεπτομέρειες. Ενισχυμένα είναι τα φρένα, οι 19άρες ζάντες είναι αποκλειστικές για την Μ2 Competition που ξεχωρίζει και στο εσωτερικό από τις ραφές στα καθίσματα τα λογότυπα, το διακόπτη στο τιμόνι M Manager κ.α.

Την μετάδοση αναλαμβάνει ένα διπλόδισκο M-DCT κιβώτιο όπου για την περίσταση ο τρίλιτρος εξακύλινδρος εν σειρά bi-turbo στέλνει τα 410 PS και τα 550 Nm (κόφτης στις 7.500 rpm) στους πίσω τροχούς με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 4,2 sec. Δείτε μέχρι τέλους το βίντεο για να ακούσετε και τον ήχο που βγάζει η M2 Competition! Και μην ξεχάσετε να αγοράσετε το νέο τεύχος C&D με το σούπερ τεστ-έκπληξη που σας έχουμε ετοιμάσει!