Τα παιδικά καρότσια της Mercedes-AMG


Σε συνεργασία με την εταιρία Hartan, η Mercedes-AMG παρουσίασε μία σειρά παιδικών καροτσιών, τα οποία δεν υπόσχονται γρηγορότερες βόλτες στα μωρά, χωράνε όμως στα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων της φίρμας.

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 1/10/2020

Γενικά, το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία κινητικότητα στη Mercedes-AMG αναφορικά με την παροχή λύσεων σε δυνητικές ανάγκες των πελατών της. Δεν πάει καιρός που αναφερόμασταν στις μπαγκαζιέρες οροφής και τώρα έρχονται τα παιδικά καρότσια. Και μάλιστα όχι σε μία αλλά σε δύο διαφορετικές σχεδιάσεις.

Οπτικά, τα καρότσια αυτά φέρνουν δύο μεγάλους τροχούς και δύο μικρότερους, με ζάντες ίδιου σχεδιασμού με αυτές των μοντέλων της AMG. Αντίστοιχα και τα υφάσματα από τις εσωτερικές επενδύσεις ταυτίζονται, σε σύσταση, αντοχή και χρώματα. Με τη σειρά της, η ανάρτηση που χρησιμοποιείται, βοηθά στην πιο άνετη μετακίνηση του μικρού χρήστη του καροτσιού, ακόμα και σε ανώμαλα εδάφη, όπως ένας χωματόδρομος.

Φυσικά, τα καρότσια αυτά προσφέρουν διάφορες ρυθμίσεις για την αλλαγή της θέσης του παιδιού, καθώς και την απαραίτητη ασφάλεια. Και το πιο βασικό, αναδιπλώνονται καταλαμβάνοντας διαστάσεις μόλις 69 x 58.5 x 31 cm, έτσι ώστε να μπορούν να χωρέσουν στο διαμέρισμα αποσκευών μίας Mercedes-AMG.