Τα πάντα όλα για την Porsche 911 Targa 4S Heritage (video)


Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της 911 Targa που έχει ανακοινωθεί από το καλοκαίρι και θα περιοριστεί σε μόλις 992 αυτοκίνητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: PORSCHE
  • 21/9/2020

Σε ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Porsche αναφέρει όλη την μαγεία και την διαδικασία που υπάρχει πίσω από την έκδοση Heritage της 911 Targa 4S. Oι ειδικοί του τμήματος Porsche Exclusive Manufaktur εξηγούν την αίσθηση «coolness», όπως είναι ο τίτλος του βίντεο, που διακατέχει αυτή την πολύ όμορφη έκδοση που είναι βαμμένη στο Cherry Metallic (υπάρχει και επιλογή σε μαύρο, κόκκινο και δύο γκρι, και από εκεί και πέρα ότι ζητήσει ο πελάτης).

Φυσικά δεν λείπουν τα στοιχεία που υπογραμμίζουν την σχέση του αυτοκινήτου με το παρελθόν και την σχετική έκδοση του 1963. Έτσι, στο πλάι υπάρχουν τα στρόγγυλα αυτοκόλλητα με τον «αγωνιστικό» αριθμό, καθώς και χαμηλότερα κάποια μικρότερα επίσης σε λευκό, ενώ ο προφυλακτήρας παραπέμπει στο μοντέλο εκείνης της εποχής.

Ανάμεσα στις άλλες Heritage λεπτομέρειες συμπεριλαμβάνονται οι ειδικής σχεδίασης Carrera Exclusive τροχοί 20’’ και 21’’ με μαύρες δαγκάνες στα δισκόφρενα και τα χρυσαφί λογότυπα Targa, ενώ η διχρωμία του δερμάτινου σαλονιού και ο πράσινος φωτισμός στο κοντέρ και το Sport Chrono μας θυμίζουν την icon 356.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο τρίλιτρο twin-turbo μπόξερ που αποδίδει 450 PS και 528 Nm, τα οποία περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω του PDK με τις 8 σχέσεις.