Τα Premium ελαστικά της Continental


Μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και αποδοτικότητα για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

  • 6/12/2019

To EcoContact 6 είναι το ολοκαίνουργιο θερινό ελαστικό της Continental, που συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών, με σχεδόν 240 φετινές, νέες προσθήκες. Αυτές περιλαμβάνουν νέα μεγέθη ελαστικών για αυτοκίνητα για  σπορ, μεσαίας κλάσης και πολυτελή αυτοκίνητα, μίνι και subcompacts. Έτσι, η Continental προσφέρει, παγκοσμίως, μία από τις πιο πλήρεις σειρές ελαστικών για αυτοκίνητα, SUVs και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα! Στις δοκιμές ελαστικών που έγιναν από διάφορα περιοδικά και clubs αυτοκινήτου, τα θερινά ελαστικά της Continental κέρδισαν πρώτες θέσεις και κορυφαίες βαθμολογίες.

SportContact 6 - Ελαστικό υψηλής τεχνολογίας, στην κατηγορία  πολύ υψηλής απόδοσηςΤο SportContact 6,  είναι ένα supersport ελαστικό, στην κατηγορία των εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων. Παρουσιάζει  σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, κυρίως όσον αφορά στον χειρισμό, στην ακρίβεια απόκρισης και στις δυνατότητές του σε υψηλές ταχύτητες. Για να βάλουν την κορυφαία απόδοση του ελαστικού στον δρόμο, οι μηχανικοί της Continental αναδιαμόρφωσαν τη χημική του  σύνθεση και επανασχεδίασαν το πέλμα, ανανεώνοντας την κατασκευή του ελαστικού. Υπάρχουν σχεδόν 90 μεγέθη, διαθέσιμα για ζάντες 18 έως 24 ιντσών, με πλάτη ελαστικών από 225 έως 335 χιλιοστά και προφίλ, μεταξύ 50 και 25%. Το SportContact 6 είναι εγκεκριμένο για ταχύτητες έως και 350 χλμ. / ώρα.

PremiumContact 6 – ασφάλεια και ακρίβεια χειρισμού, για μεσαίας κλάσης πολυτελή αυτοκίνηταΜε το PremiumContact 6, η Continental γεφυρώνει, με επιτυχία, το κενό ανάμεσα σε ένα ελαστικό υψηλής οδηγικής άνεσης για sedan και σε ένα ελαστικό για sport μοντέλα. Συνδυάζει αρμονικά, σε ένα και μόνο προϊόν, ποιότητα στην οδήγηση, ακρίβεια στην απόκριση, μέγιστη ασφάλεια και καλά περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά. Με αυτήν τη φιλοσοφία, οι μηχανικοί δημιούργησαν νέα μίγματα γόμας, νέο σχέδιο ελαστικού, 

που δανείζεται στοιχεία από το high-tech SportContact 6 της Continental και ένα σχέδιο πέλματος που κάνει την οδήγηση πολύ άνετη. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που προσφέρει, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, βελτιώσεις, μέχρι και 15%, στον χειρισμό, στην αντίσταση κύλισης, στο χιλιομετρικό ωφέλιμο και στην άνεση οδήγηση. Το PremiumContact 6 κατασκευάζεται σε περίπου 120 μεγέθη, για ζάντες από 15 έως 22 ίντσες, ώστε να καλύπτει επιβατικά αυτοκίνητα και SUVs. Η τρέχουσα σειρά καλύπτει πλάτη ελαστικών, μεταξύ 185 και 325 χιλ., με προφίλ μεταξύ 65 και 30% και εγκρίσεις για ταχύτητες μέχρι 300 χλμ. / ώρα.

Νέο EcoContact 6 – για μέγιστη απόδοση μέχρι και τα πολυτελή μοντέλα

Το νέο EcoContact 6 θέτει νέα πρότυπα, ειδικά στην αντίσταση κύλισης και στο χιλιομετρικό ωφέλιμο ζωής του. Συνδυάζει μέγιστη ασφάλεια, άνεση, απόκριση ακριβείας και καλές περιβαλλοντικές ιδιότητες, σε επίπεδο που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ,σε ένα και μόνο προϊόν. Για αυτό, οι μηχανικοί της Continental δημιούργησαν νέα μίγματα γόμας και συστατικά, καθώς και μερικά καινοτόμα πρόσθετα.

Οι προσπάθειές τους οδήγησαν σε, έως και 20%,  βελτιώσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο δρόμο, στον χειρισμό, στην αντίσταση κύλισης και στο χιλιομετρικό ωφέλιμο, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το νέο αυτό θερινό ελαστικό κατασκευάζεται για επιβατικά αυτοκίνητα και SUVs, ενώ η μαζική παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει. Αντικαθιστώντας το ContiEcoContact 5, το         EcoContact 6 έρχεται σε 100 μεγέθη, για ζάντες 13 έως 22 ιντσών, σε πλάτη μεταξύ 145 και 315 χιλ., με προφίλ μεταξύ 80 και 30% και με εγκρίσεις για ταχύτητες μέχρι 300 χλμ. / ώρα.

AllSeasonContact – για χρήση όλον τον χρόνο, σε compact έως και μεσαίας κλάσης μοντέλα

Με τον καινοτόμο σχεδιασμό του πέλματος, του μίγματος της γόμας, του περιγράμματος και της κατασκευής του ελαστικού, το AllSeasonContact απαντά με επιτυχία στα ζητήματα που παλαιότερα προβλημάτιζαν τα ελαστικά all-season, όσον αφορά στην απόδοσή τους σε χειμερινές και υγρές καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, το AllSeasonContact προσφέρει την καλύτερη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, στην κατηγορία premium all-season ελαστικών. Προσφέροντας την τέλεια ισορροπία, μεταξύ των διαφόρων χαρακτηριστικών του, αυτό το all-rounder ελαστικό, με σχέδιο πέλματος μονής κατεύθυνσης, είναι η τελευταία προσθήκη σε μια μακρά σειρά επιτυχημένων προϊόντων της οικογένειας ελαστικών Summer & WinterContact. 

Η Continental προτείνει το συγκεκριμένο ελαστικό για οδηγούς που κάνουν σχετικά λίγα χιλιόμετρα, σε μέτριες χειμερινές συνθήκες, μέσα και έξω από την πόλη. Για όλους τους άλλους οδηγούς, και για λόγους μέγιστης κυκλοφοριακής ασφάλειας, η Continental εξακολουθεί να προτείνει την τοποθέτηση ελαστικών, ειδικά σχεδιασμένων για συγκεκριμένες  χρήσεις, ανάλογα την εποχή. Το AllSeasonContact είναι διαθέσιμο σε 50 μεγέθη, για ζάντες 14 έως 20 ιντσών και με εγκρίσεις για ταχύτητες μέχρι 270 km / h.

Μεγάλη γκάμα ελαστικών για ελαφρά εμπορικά οχήματα και βαν

Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται για ελαστικά SUVs, ελαφρών εμπορικών οχημάτων και βαν, η Continental προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που δεν αφήνει κανέναν με «παράπονο»! Από την εξαιρετικά ασφαλή σειρά ContiVanContact, το ιδιαίτερα αποδοτικό σε οικονομία καυσίμου Vanco Eco, έως και το εξειδικευμένο Vanco Camper, για οχήματα αναψυχής, τα ελαστικά Continental προσφέρουν πολύ καλά χαρακτηριστικά χειρισμού, σε συνδυασμό με υψηλό δείκτη φορτίου, ανθεκτικότητα και χαμηλή φθορά. Μια νέα προσθήκη φέτος είναι το εξαιρετικά οικονομικό VanContact Eco, με ετικέτα ελαστικού A / A  ΕU, σχεδόν σε όλα τα μεγέθη. Η γκάμα ολοκληρώνεται με το all-season ελαστικό, Vanco FourSeason 2.