Το νέο Kia Sportage παίρνει την τελική του μορφή!


Οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της νέας γενιάς του Kia Sportage έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.  

  • 3/6/2021

Μόλις την περασμένη Δευτέρα η Kia δημοσίευσε μερικές teaser εικόνες της νέας γενιάς Sportage  και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος ώστε να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα πρώτα πιστά renderings του ολοκαίνουριου crossover. Το νέο Sportage που θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 8 Ιουνίου, διαθέτει πιο γωνιώδες στυλ και ιδιόμορφα φώτα τόσο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

Η πέμπτη γενιά του οχήματος με τις καλύτερες πωλήσεις για την Kia περιμένουμε να έχει δύο εκδόσεις μεταξονίου ανάλογα με την αγορά. Η μετάβαση στη νέα γενιά θα φέρει μια εντελώς νέα εμφάνιση μέσα και έξω για το Sportage, καθώς η Kia θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικό το SUV της σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά το νέο crossover θα έχει σε μεγάλο βαθμό κοινά μηχανικά μέρη με το Hyundai Tucson.

Αναμένουμε να δούμε μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων βενζίνης, ντίζελ, αλλά και υβριδικό και plug-in υβριδικές επιλογές που θα προέρχονται από το αδελφό μοντέλο της Hyundai.

Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους, αρχικά στη Νότια Κορέα και έπειτα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Περισσότερα σε λίγες ημέρες, όταν και η κορεάτικη φίρμα θα αποκαλύψει επίσημα το νέο Sportage.