Τα SEAT FR & Cupra σε τιμές πρόκληση!


Η ελληνική αντιπροσωπεία της SEAT προσφέρει όλη τη γκάμα των κορυφαίων FR & Cupra σε νέες τιμές πρόκληση με το νέο φορολογικό καθεστώς.

  • 20/7/2016

Τα μοντέλα FR & Cupra της SEAT πάντοτε αποτελούσαν σημείο αναφοράς στις κατηγορίες τους, για την οδική τους συμπεριφορά, τις επιδόσεις τους και τον ξεχωριστό  τους χαρακτήρα. Παραδοσιακά απευθύνονται στους πιο «ανήσυχους» οδηγούς για τους οποίους η απόλαυση της οδήγησης είναι πάντοτε πρωταρχικό ζητούμενο.

Διαθέσιμα στην γκάμα του ΙΒΙΖΑ και του LEON, σε 3θυρο/5θυρο ή ST αμάξωμα και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή DSG διπλού συμπλέκτη ανάλογα με την έκδοση, τα μοντέλα FR & Cupra αποτελούν τον απόλυτο εκφραστή του δυναμικού πνεύματος της SEAT και συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με τον εμβληματικό σχεδιασμό και τις κορυφαίες επιδόσεις με ασύγκριτη οικονομία.       

Με το νέο φορολογικό καθεστώς, αρκετά από τα μοντέλα FR (Formula Racing) & Cupra (Cup Racing) προσφέρονται πλέον σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές που αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους υποψήφιους αγοραστές, αναλογιζόμενοι πάντοτε τον ιδιαίτερό τους χαρακτήρα και τον υπερπλήρη εξοπλισμό τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά παραδείγματα από τις διαθέσιμες εκδόσεις, με βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές πώλησης (click στη φωτο που ακολουθεί):