Τα Subaru WRX, BRZ και Levorg «φορούν» το λογότυπο STI!


Η Subaru περιποιήθηκε τα WRX, BRZ και Levorg ντύνοντας τα με τα γράμματα STI με πολλές σπορ πινελιές και η αποκάλυψη τους έγινε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

  • 14/1/2022

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο η Subaru παρουσίασε τα τρία εντυπωσιακά πρωτότυπα με το έμβλημα STI και τις κατάλληλες εμφανισιακές και μη τροποποιήσεις. Τα τρία μοντέλα που δέχθηκαν την κατάλληλη φροντίδα και τα τρία γράμματα STI δεν είναι άλλα από τα WRX, BRZ και Levorg.

Ξεκινώντας με το WRX S4 STI Performance Concept, είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό σκούρο γκρι χρώμα με την μονοτονία του να σπάει το έντονο κόκκινο (πιο κοντά σε ροζ απόχρωση) στο εμπρός splitter, τα πλαϊνά μαρσπιέ, τον πίσω προφυλακτήρα και τους εξωτερικούς καθρέφτες. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι μοναδικές μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου και η τεράστια πίσω αεροτομή.

Το άκρως εντυπωσιακό πρωτότυπο μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη καλή γεύση από το επερχόμενο WRXSTI. Η έκδοση παραγωγής άλλωστε δεν αναμένεται να απέχει και πολύ δραματικά από αυτό που βλέπουμε στις εικόνες. Η Subaru έχει φροντίσει τέλος να το εφοδιάσει με μπάκετ καθίσματα της Recaro με επένδυση σε μαύρο alcantara.

Το επόμενο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε είναι το BRZ STI Performance Concept. Αυτό αναγνωρίζεται άμεσα χάρη στα έντονα πλευρικά μαρσπιέ και τις μπρονζέ ζάντες με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, αλλά και το επίσης κόκκινο εμπρός splitter. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας και διαχύτης, καθώς και νέες εξατμίσεις.

Το τελευταίο εκ των τριών πρωτοτύπων είναι το Levorg STI Performance Concept, που παρουσιάστηκε σε λευκό χρώμα και όπως συνέβη με το WRX S4 STI έχει και αυτό κόκκινο εμπρός διαχύτη, κόκκινα μαρσπιέ και διακοσμητικά στον πίσω προφυλακτήρα. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ειδικές ζάντες STI με ελαστικά Yokohama και η καμπίνα του έχει συνδυασμό μαύρου και κόκκινου δέρματος και μία σειρά από σήματα STI στο τιμόνι και το κιβώτιο.