Teaser εικόνες της Mustang Shelby GT500, του Bronco και ενός ακόμα SUV!


Το επόμενο χρονικό διάστημα η Ford θα παρουσιάσει πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα, τόσο για την αγορά των ΗΠΑ όσο και για την Ευρώπη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 16/3/2018

Πρώτο και καλύτερο το Ford Mustang Shelby GT500, η teaser φωτογραφία του οποίου που δόθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει μια μάσκα με την κλασική πια κόμπρα της Shelby. Κάτω από το καπό θα υπάρχει μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του V8 των 5.000 cc της εταιρείας, η οποία θα φτάνει ή και θα ξεπερνά τα 700 PS.

Έτσι η κορυφαία εκδοχή της Mustang θα είναι ταυτόχρονα και το πιο ισχυρό μοντέλο της Ford, αφήνοντας πίσω της ακόμα και το hyper car GT. Η Mustang Shelby GT500 θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης, ενώ οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν το 2019.

Το Bronco ίσως καθυστερήσει λίγο παραπάνω, ενώ η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα ναι μεν το δείχνει καλυμμένο με πανί, αλλά δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το γωνιώδες αμάξωμά του με το ψηλό εμπρός μέρος, το κάθετο παρμπρίζ και τα μικρά παράθυρα που παραπέμπουν άμεσα στο διάσημο πρόγονό του.

Πιο αποκαλυπτική είναι η φωτογραφία ενός ακόμα SUV που έχει προγραμματίσει η Ford. Προς το παρόν δεν έχει όνομα, σχεδιαστικά θα ακολουθεί τη λογική του Bronco, ενώ περιγράφεται ως «σχεδιασμένο για να κερδίσει τους όλους και περισσότερους που θέλουν να ξεφεύγουν και να περνούν χρόνο στην ύπαιθρο με την οικογένειά τους και φίλους».

Από την περιγραφή το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει χώρους και ικανές δυνατότητες εκτός δρόμου, κάτι που βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Ενδεχόμενα να έχει και κάποιο υβριδικό σύστημα πρόωσης, μιας και η Ford θα κάνει το αντίστοιχο βήμα για τα Escape και Explorer, αλλά και για το διαχρονικό best seller της στις ΗΠΑ, το F-150 καθώς και για τη Mustang.