Teaser για την επόμενη Lamborghini


Αύριο η Lamborghini αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο. Αυτό λογικά θα βασίζεται στη Sian FKP 37, κρίνοντας από την εικόνα-teaser που έδωσε στη δημοσιότητα.

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 7/7/2020

Μία καινούρια Lamborghini είναι πάντα μία μεγάλη είδηση. Μπορεί να μην κάνει τη διαφορά την καθημερινότητά μας, αφού δεν απευθύνεται στις μάζες, αποτελεί όμως υλικό για όνειρα σε όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο. Αύριο θα παρακολουθήσουμε την ψηφιακή παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, το οποίο αναμένεται να ωθήσει βαθύτερα την Ιταλική φίρμα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Όπως δηλώνει και η λιτή ανάρτηση στο twitter, «το μέλλον είναι εδώ και δεν μοιάζει με τίποτα που να έχει δει ο κόσμος μέχρι σήμερα. Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε την επίσημη παρουσίαση της τελευταίας μας δημιουργίας στις 6 PM CEST, στις 8 Ιουλίου, 2020». Όσο για τη φωτογραφία, δεν δείχνει τίποτα συγκεκριμένο και παράλληλα δείχνει τα πάντα.

Η μικρή εικονιζόμενη λεπτομέρεια φανερώνει ένα winglet (αεροδυναμικό βοήθημα) το οποίο όμως είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε η Sian FKP 37, ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που παρουσιάστηκε πέρυσι, στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης. Αναγράφει μάλιστα και το ίδιο λεκτικό, «Realizzata a Sant’agata Bolognese», που μεταφρασμένο σημαίνει «Κατασκευασμένο στη Sant’agata Bolognese», στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ιταλικής εταιρίας.

Έχοντας κατά νου και κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό, για την ανοικτή έκδοση της Sian FKP 37, δεν είναι απίθανο το νέο μοντέλο να είναι αυτή. Αν πάλι οι ιθύνοντες της εταιρίας δεν υπερβάλλουν με την αναγγελία τους, ότι ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, ίσως να δούμε ένα πιο εξελιγμένο υβριδικό σύστημα, αφού η Sian έφερε απλά ένα mild hybrid κύκλωμα που προσέφερε μόλις 34 ηλεκτρικούς ίππους στην όλη εξίσωση. Υπομονή μέχρι αύριο και επανερχόμαστε!