Teaser για το ανανεωμένο Hyundai Kona


Το καλοκαίρι τελειώνει και, όπως φαίνεται, ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές βρίσκουν τη στιγμή κατάλληλη για να προετοιμάσουν το κοινό για την έλευση των νέων και ανανεωμένων μοντέλων τους.

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 26/8/2020

Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος γίνεται για τη Hyundai, η οποία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα όχι ένα αλλά τρία (ή καλύτερα 2 1) teaser από την ανανεωμένη εκδοχή του Kona. Τα πρώτα δύο σκίτσα απεικονίζουν ένα μπλε όχημα, εστιάζοντας στα εμπρόσθια φωτιστικά του σώματα, ενώ το ίδιο κάνει και το τρίτο. Μόνο που σε αυτό το χρώμα είναι κόκκινο και επάνω στη μάσκα ξεπροβάλλει το λογότυπο N Line.

Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς, το ανανεωμένο SUV της Κορεατικής φίρμας φέρει αρκετές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, τουλάχιστον στα σημεία που αποκαλύπτονται. Χαρακτηριστικά είναι τα νέα φώτα ημέρας αλλά και ο ανασχεδιασμός των κύριων φωτιστικών σωμάτων, με την προσθήκη πιο εξελιγμένων μονάδων LED. Συνολικά θα λέγαμε ότι αυτά αναβαθμίζουν τη φινέτσα του αυτοκινήτου και το κάνουν ακόμα πιο μοντέρνο.

Στην περίπτωση της έκδοσης N Line, παρατηρούμε και άλλες διαφοροποιήσεις, οι οποίες δίνουν ένα σαφώς πιο επιθετικό τόνο στο όλο σύνολο. Η γρίλια της μάσκας δείχνει ελαφρώς διαφοροποιημένη, ενώ πλέον είναι αυτή που φιλοξενεί το λογότυπο της Hyundai και όχι το καπό. Αντίστοιχα, επάνω από αυτή αποκαλύπτονται τρεις εισαγωγές αέρα, που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν βοηθούν στην ψύξη του κινητήρα ή προστέθηκαν για αισθητικούς κυρίως λόγους. Όπως και να έχει, η παρουσία τους, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη -στο μάτι- καθαρή επιφάνεια του καπό, ενισχύουν το δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιάσει επίσημα η Hyundai το ανανεωμένο Kona, λογικά όμως αυτό θα γίνει εντός των επόμενων μηνών. Το πιο πιθανό, μάλιστα, είναι μαζί με την ανανέωση και τη νέα σειρά N Line, να φέρει και την κορυφαία έκδοση Ν, η οποία λογικά θα της δώσει και ένα πλεονέκτημα στο σπορ άκρο της συγκεκριμένης κατηγορίας.