Τελικά ο ιδιοκτήτης της Bugatti La Voiture Noire είναι Σαουδάραβας πρίγκηπας;


Το να είναι ο άνθρωπος που έχει παραγγείλει το ένα και μοναδικό La Voiture Noire Σαουδάραβας πρίγκηπας ακούγεται λογικό. Ειδικά αν είναι και συλλέκτης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/11/2019

Η ταυτότητα του ιδιοκτήτη της μιας και μοναδικής Bugatti La Voiture Noire είναι τελικά ένα πολύ καλά φυλασσόμενο μυστικό, καθώς από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην προηγούμενη έκθεση της Γενεύης έχουν εμφανιστεί διάφοροι πιθανοί μελλοντικοί κάτοχοί της. Που υπέγραψαν την επιταγή για την παραγγελία και τελικά θα κληθούν να πληρώσουν συνολικά 18,7 εκατομμύρια δολάρια.

Αρχικά το ένα και μοναδικό hyper car έχει συσχετιστεί με τον μακαρίτη πια Ferdinand Piech, πρώην ισχυρό άντρα και μεγαλομέτοχο του ομίλου Volkswagen στον οποίο ανήκει η γαλλική εταιρεία. Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον Cristiano Ronaldo, ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του μια Veyron και μια Chiron.

Τελικά και αυτό διαψεύστηκε, ενώ μετά από ανάρτηση στο λογαριασμού του “b14” στο Instagram, το La Voiture Noire συσχετίζεται άμεσα μαζί του. Ποιος είναι ο “b14”;

Πρόκειται για το Σαουδάραβα πρίγκηπα Badr bin Saud, ο οποίος είναι γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στο να εντάξει και αυτή τη μοναδική Bugatti στη συλλογή του. Στην οποία ανήκουν η πρώτη Chiron με την οποία έγινε η επίσημη παρουσίαση του hyper car καθώς και η Bugatti Vision GT Concept. Αυτός είναι και ο λόγος που και τα δύο στις επίσημες φωτογραφίες έχουν πινακίδες Σαουδικής Αραβίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Badr Bin Saud (@b14) on Oct 31, 2019 at 3:53pm PDT