Tesla Model 3: Πρωταθλητής πωλήσεων τον Μάρτιο στην Ελλάδα


Στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων τερμάτισε το Tesla Model 3, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του και στην ελληνική αγορά.

  • 21/4/2021

Την κορυφή της κατηγορίας των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της ελληνικής αγοράς κατέκτησε με το… καλημέρα το Tesla Model 3, καθώς τον πρώτο μήνα της διάθεσής του στη χώρα μας σημείωσε 164 ταξινομήσεις.

Με τις 164 ταξινομήσεις, το Tesla Model 3 έφτασε το 2021 τις 168, όταν το δεύτερο στη σχετική κατάταξη Volvo XC40 Plug-in Hybrid έχει σημειώσει τους τρεις πρώτους μήνες του έτους 123 ταξινομήσεις και η BMW X1 Plug-in Hybrid 94 ταξινομήσεις, συμπληρώνοντας την πρώτη τριάδα της κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Tesla Model 3 των 168 ταξινομήσεων θα πρέπει να φτάσουμε έως την όγδοη θέση της κατηγορίας ώστε να συναντήσουμε μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση.

Προφανώς και η επίδοση του Tesla Model 3 τον Μάρτιο οφείλεται στο γεγονός ότι τον συγκεκριμένο μήνα εκτελέστηκαν παραγγελίες παρελθόντων μηνών, σε κάθε περίπτωση όμως η επίδοση της αμερικανικής φίρμας είναι εντυπωσιακή και ενδεικτική της δυναμικής που θα έχει και στην ελληνική αγορά.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι με τις 164 μονάδες του Μαρτίου, το Tesla Model 3 σκαρφάλωσε στην κορυφή της κατηγορίας D, ανεξαρτήτως τύπου καυσίμου, αφήνοντας πίσω του μοντέλα όπως τη Skoda Octavia, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 139 ταξινομήσεις από τις αρχές του έτους.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.