Τέσσερα δίλιτρα καυτά hatchbacks μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή (Video)


Απαντήσεις στο προαιώνιο ερώτημα για το καλύτερο hothatch με δίλιτρο κινητήρα και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς επιχειρεί να δώσει ένα video του carwow. Μπορείτε να μαντέψετε τον νικητή;

  • 13/9/2020

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τα καυτά hatchback ή αν προτιμάτε οι προτάσεις υψηλών επιδόσεων που έχουν αφετηρία πεντάθυρα ή τρίθυρα αυτοκίνητα της διπλανής πόρτας παραμένουν με τον τρόπο τους στο προσκήνιο της επικαιρότητας επαναφέροντας το προαιώνιο ερώτημα: ποιο είναι το κορυφαίο του είδους.

Αφορμή για την άτυπη κόντρα τεσσάρων δίλιτρων hothatches με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς αποτέλεσε η εμφάνιση του νέου MINI GP των 306 ίππων. Απέναντί του στάθηκε το εγνωσμένης αξίας Honda Civic Type R, το value for money Hyundai i30 N σε μια αναβαθμισμένη έκδοση 300 plus ίππων καθώς και ένα βελτιωμένο Ford Focus από την Mountune το οποίο επίσης κινείται πάνω από το ψυχολογικό όριο των 300 ίππων.

Κι αν  σε άλλες περιπτώσεις το μέγεθος είναι αυτό που μετράει, δεν θα μπορούσε να το ισχυριστεί κανείς για το αποτέλεσμα τη κόντρας των τεσσάρων hothatches, η οποία υλοποιήθηκε από το carwow και χωρίστηκε σε τρία σκέλη. Στην επιτάχυνση από στάση που κέρδισε με σχετική ευκολία το MINI GP των 306 ίππων, την επιτάχυνση εν κινήσει που ο «φονέας γιγάντων» επικράτησε και πάλι και τη δοκιμασία της επιβράδυνσης που το Honda Civic Type R κέρδισε στις λεπτομέρειες.

Δείτε, όμως, το video για να βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα και να ονειρευτείτε ελεύθερα μια ακόμα φθινοπωρινή νύχτα που μοιάζει με καλοκαιρινή.    

Διαβάστε ακόμα:

Το Lucid Air ντροπιάζει το Tesla Model S στη μάχη της μιας ανάσας (Video)