Θα αγοράζατε ένα «γυμνό» VW Golf?


Μην βιαστείτε να απαντήσετε στην παραπάνω ερώτηση, καθώς μια low cost εκδοχή του αειθαλούς VW Golf δεν ακούγεται και πολύ άσχημη ιδέα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: X TOM DESIGN
  • 4/11/2019

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα έμοιαζε ένα καλοβαλμένο μικρομεσαίο hatchback που κινείται στις παρυφές των premium χωρίς τα απαραίτητα στις ημέρες μας εξοπλιστικά καλούδια; Με προφυλακτήρες που δεν θα ακολουθούν το χρώμα του αμαξώματος και μεταλλικές ζάντες τις οποίες θα «ντύνουν» χαμηλού κόστους ελαστικά.

Αν ναι τότε η ψηφιακή απεικόνιση μιας χαμηλού κόστους έκδοσης του νέου VW Golf πρόκειται να σας λύσει αρκετές από τις απορίες.

Ακόμα, λοιπόν,  αν η εικόνα που αντικρίσατε δεν είναι αυτή που περιμένατε, μην βιαστείτε να απαντήσετε στο ερώτημα για το αν θα αποκτούσατε ποτέ ένα... γυμνό VW Golf.

Μην απαντήσετε πριν ρίξετε μια ματιά στο ταμπελάκι της τιμής, το οποίο ίσως αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για να αποδεχθεί κανείς τους όποιους εξοπλιστικούς συμβιβασμούς επιβάλλει η low cost έκδοση ενός μικρομεσαίου hatchback.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να γνωρίζετε ότι η δημιουργία του «γυμνού» VW Golf από την X-TOM Design μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς φήμες θέλουν τη γερμανική φίρμα να προχωρά στην παραγωγή Light εκδόσεων του VW Golf με σκοπό να ανταγωνιστεί τιμολογιακά αντίστοιχες υλοποιήσεις της Skoda.

Το σενάριο ακούγεται τραβηγμένο, ωστόσο, σκεφτείτε ότι το VW Group έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ το ζεστό χρήμα που μπορεί να της προσφέρει η όγδοη γενιά του Golf και δεν θα διστάσει να κάνει αυτό που οφείλει να κάνει για να διασφαλίσει την ευρωστία του.