Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;


Ουδείς μπορεί να προβλέψει την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας μετά το τέλος της πανδημίας του Κορωνοϊού, ποιες θυσίες όμως ήμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εμείς ώστε να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό του υποψήφιου αυτοκινήτου μας στη νέα τάξη πραγμάτων;

  • 31/3/2020

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου αποτελεί από μόνη της μια πολυτέλεια την οποία καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να… απολαμβάνουμε όσο συχνά θα θέλαμε.

Μια πολυτέλεια που θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει πιο προσιτή αν αφαιρούσαμε από τα σύγχρονα τετράτροχα όλη την εξοπλιστική και όχι μόνο υπερβολή που τα διακρίνουν εστιάζοντας στην ουσία των πραγμάτων που δεν είναι άλλη από τις ικανότητες του πλαισίου και την αποδοτικότητα του κινητήρα.

Θα μπορούσε, λοιπόν, να σταθεί εμπορικά μια σύγχρονη πρόταση –πόσο μάλλον όταν αυτή διαθέτει αριστοκρατική καταγωγή- που θα πετά στον κάλαθο των αχρήστων το αστραφτερό της περιτύλιγμα εξασφαλίζοντας μια γενναία έκπτωση σε όσους θα την επέλεγαν;

Η απάντηση φυσικά κρύβεται μέσα μας. Στο κατά πόσο ένα νέο Audi Α3 με μαύρους-άβαφους προφυλακτήρες και χαλύβδινες ζάντες χωρίς τα διακοσμητικά τάσια θα μπορούσε να βρει θέση στο δικό μας γκαράζ.

Και δεν είναι μόνον οι αισθητικές εκπτώσεις που επιβάλλει η λογική της επιστροφής στις βασικές αξίες της αυτοκίνησης, αλλά και η απλοποίηση του «ηλεκτρονικού» εξοπλισμού που έχει μετατρέψει τα σημερινά τετράτροχα σε ψηφιακά κέντρα ελέγχου, απαιτώντας δεξιότητες τελειόφοιτου του M.I.T. για τον χειρισμό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μάθετε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο Audi A3