Θα νοικιάζατε μία Mustang Shelby με 600 άλογα;


Αν βιάζεστε να απαντήσετε "ναι", δυστυχώς η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο στις ΗΠΑ και σε πολύ επιλεγμένους πελάτες της εταιρίας Sixt.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/5/2019

Όταν μιλάμε για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πολύ δύσκολα το μυαλό σας μπορεί να πάει σε μια Mustang. Kαι ακόμα περισσότερο μία Mustang Shelby με 600 άλογα. Και όμως, η γνωστή εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Sixt θα διαθέτει σύντομα 20 τέτοια αυτοκίνητα σε πελάτες της στις ΗΠΑ.

Αν και υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα προς ενοικίαση στις ΗΠΑ (Corvette κυρίως και απλές Mustang) στην συγκεκριμένη περίπτωση το πράγμα ξεφεύγει πολύ. Θα υπάρχουν μόλις 20 διαθέσιμα από αυτά τα αυτοκίνητα και θα εφοδιάζονται με τον V8 με 600 άλογα και το δεκατάχυτο αυτόματο κιβώτιο (ευτυχώς γιατί με χειροκίνητο μάλλον η σταδιοδρομία τους θα τελείωνε πολύ γρήγορα).

Εμφανισιακά ακολουθεί την χρωματική παλέτα της εταιρίας σε πορτοκαλί και μαύρο, και έχει τα λογότυπα της Sixt και GT-S. To αυτοκίνητο διαθέτει επίσης διαφορετικές ζάντες και πιο μαλακά ρυθμισμένη την ανάρτηση για να είναι πιο άνετο.

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα χρεώνει η Sixt για την ενοικίαση αυτών των Mustang, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμα σε πολύ επιλεγμένα σημεία, στην Καλιφόρνια, στην Φλόριντα και στο Λας Βέγκας. 

Δεν είναι επίσης γνωστό μέσω ποιάς διαδικασίας θα επιλέγονται οι πελάτες ή αν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορεί κανείς να κάνει μαζί τους (για παράδειγμα burnouts). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν τον σταυρό τους να επιστρέψουν πίσω τα αυτοκίνητα χωρίς να έχουν πάθει τίποτα.