The Calm: Δείτε την εντυπωσιακή ταινία δράσης που πρωταγωνιστεί η Ούμα Θέρμαν και η νέα BMW i7 (video)


Η Πομ Κλεμεντιέφ και η Ούμα Θέρμαν υποδύονται ένα δίδυμο μυστικών πρακτόρων που έχουν κληθεί χωριστά σε ένα σημείο συνάντησης στις Κάννες. Ωστόσο πρώτα, πρέπει να ξεφύγουν από κάποιους μυστηριώδεις αντιπάλους.

  • 18/5/2023

Η τελευταία παραγωγή της BMW Films γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η μικρού μήκους ταινία «The Calm» προσφέρει στο κοινό μια γενναία δόση συναρπαστικής χολιγουντιανής δράσης με τη νέα BMW i7 M70 xDrive.

Το αμιγώς ηλεκτρικό κορυφαίο μοντέλο του Βαυαρού κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων υπόσχεται ένα δυνατό θέαμα με καθηλωτικές σκηνές σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν η Πομ Κλεμεντιέφ (από τη σειρά ταινιών «Guardians of the Galaxy») και η Ούμα Θέρμαν (από τη σειρά ταινιών «Kill Bill»).

Με την πρεμιέρα του «The Calm» η BMW γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των παραγωγών της BMW Films. Με τον Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) να αναλαμβάνει την εκτελεστική παραγωγή και τον Sam Hargrave (Marvel Cinematic Universe) σε ρόλο σκηνοθέτη, η ταινία διάρκειας επτά λεπτών διαθέτει επίσης μία υψηλή κινηματογραφική ποιότητα την οποία γνωρίζουν καλά οι φίλοι της BMW Films. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το soundtrack του «The Calm» είναι έργο του συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Hans Zimmer, στην τροπαιοθήκη του οποίου περιλαμβάνονται δύο βραβεία Όσκαρ.

Στο «The Calm», η Πομ Κλεμεντιέφ και η Ούμα Θέρμαν υποδύονται ένα δίδυμο μυστικών πρακτόρων που έχουν κληθεί χωριστά σε ένα σημείο συνάντησης στις Κάννες. Ωστόσο πρώτα, πρέπει να ξεφύγουν από κάποιους μυστηριώδεις αντιπάλους.

Η Κλεμεντιέφ γλιτώνει οριακά από μια απαγωγή μετά από αγωνιώδη μάχη στο πίσω μέρος της BMW i7 M70 xDrive. Και αργότερα ανακαλύπτει ότι η Θέρμαν είχε ένα παρόμοιο καυγά (εκτός οθόνης) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, εξολοθρεύοντας δύο κακοποιούς. Οι δύο πρωταγωνίστριες συναντιούνται στην ώρα τους στο ξενοδοχείο Martinez για να συνθέσουν το παζλ της ιστορίας πίσω από τη μυστική αποστολή τους, η οποία έχει επίσης καθηλώσει το κοινό από αγωνία.

Το «The Calm» είναι το τελευταίο επεισόδιο στη μακρόχρονη ιστορία κινηματογραφικών παραγωγών της BMW Films. Το «The Hire» - μια σειρά ταινιών μικρού μήκους που αποθεώθηκε τόσο από τους fans όσο και από τους κριτικούς – χαρακτηρίστηκε ως ένα αντισυμβατικό σίκουελ στο χώρο του ψηφιακού κινηματογράφου προτού εμφανιστούν οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κυκλοφόρησε αποκλειστικά online στο BMWfilms.com και δημιούργησε πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές, τις ημέρες πριν από την εξάπλωση του γρήγορου internet και του YouTube. Πιο πρόσφατα, η ταινία «The Escape» καθήλωσε το κοινό με μια ιστορία γεμάτη σασπένς πραγματευόμενη θέματα όπως η αγάπη, ο πόλεμος, ο φόβος και ο θάνατος.

Και το «The Calm» συνεχίζει σε μεγάλο βαθμό την παράδοση των πρώτων παραγωγών της BMW Films, τις οποίες έχουν σκηνοθετήσει μερικά από τα καλύτερα και λαμπρότερα ταλέντα του Χόλυγουντ.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους «The Calm» στο παρακάτω video…