The Grey Man: Ποια μοντέλα της Audi πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Netflix; (trailer)


H πολυσυζητημένη ταινίας δράσης "The Grey Man" είναι διαθέσιμη στο Netflix και στο cast, εκτός του Ryan Gosling και του Chris Evans, συμμετέχουν τέσσερα μοντέλα της Audi. 

  • 23/7/2022

H Audi και το Netflix έδωσαν τα χέρια και συνεργάζονται στο πλαίσιο της νέας χολιγουντιανής ταινίας «The Gray Man» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling. Στην πλοκή του πολυσυζητημένου φιλμ εμφανίζονται 4 μοντέλα της Audi τα οποία είναι το RS e-tron GT, το Q4 Sportback e-tron, το RS7 Sportback και τέλος το Audi R8 Coupe.

Η ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα σε κινηματογράφους στις 15 Ιουλίου, είναι πλέον διαθέσιμη και στην πλατφόρμα του Netflix. To στόρι της έχει βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Mark Greaney και κεντρικός ήρωας είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA, με το παρατσούκλι Sierra Six (Ryan Gosling) ο οποίος μεταμορφώνεται σε «θήραμα» ενός επίσης πρώην πράκτορα της υπηρεσίας, του Lloyd Hansen (Chris Evans). Στο πλευρό του ο Six έχει την πράκτορα Dani Miranda (Ana de Armas) η οποία θα κάνει τα πάντα για να τον προστατεύσει.

Το Audi RS e-tron GT, που οδηγείται από τον Sierra Six, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας με το οποίο διακρίνεται για την θηριώδη δύναμη των 646 PS και των 840 Nm ροπής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει το 0-100 σε 3,3 sec.

Η πράκτορας Dani Miranda κινείται με το Audi Q4 Sportback e-tron και το οποίο στο φιλμ ξεδιπλώνει τις off-road δυνατότητές του χρησιμοποιώντας ως βασικό όπλο τους 299 PS. Από την άλλη το Audi RS7 Sportback κάνει μια guest εμφάνιση σε μία σκηνή καταδίωξης με έντονη δράση ενώ στη θέση του οδηγού βρίσκεται ξανά η Dani Miranda.

Σε μία αντίστοιχη σκηνή δράσης, όπου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, εμφανίζεται και το Audi R8 Coupe το οποίο χειρίζεται ο Avik San (Dhanush). Στο σενάριο και στη σκηνοθεσία της ταινίας είναι τα αδέλφια Anthony και Joe Russo (Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War, κ.α.)

Δείτε το trailer της ταινίας…