Θεαματική η βελτίωση της υγείας του M. Schumacher σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο


Επικαλούμενος δηλώσεις του Jean Todt σε ραδιοφωνικό σταθμό του Monte Carlo, ο βρετανικός Τύπος περιγράφει ως θεαματική τη βελτίωση που παρουσιάζει η υγεία του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 M. Schumacher.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/7/2019

H αναφορά του Jean Todt στην κατάσταση της υγείας του M. Schumacher κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος της FIA σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντε Κάρλο, πυροδότησε μια σειρά δημοσιευμάτων στον αγγλικό Τύπο, τα οποία περιγράφουν ως θεαματική τη βελτίωση που παρουσιάζει ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1.

Ειδικότερα, ο Jean Todt, ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την οικογένεια Schumacher, φέρεται να δήλωσε ότι πρόσφατα παρακολούθησε μαζί με τον Γερμανό έναν αγώνα της Formula 1 στο σπίτι του στην Ελβετία όπου και συνεχίζει τη θεραπεία αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε χιονοδρομικό κέντρο τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο Jean Todt επεσήμανε ότι ο M. Schumacher βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και πως συνεχίζει να μάχεται με τη βοήθεια της οικογένειάς του. Επίσης στάθηκε στο γεγονός ότι η επικοινωνία του με τον Γερμανό δεν είναι εκείνη που είχε στο παρελθόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμα και σήμερα η ομιλία του M. Schumacher δεν έχει αποκατασταθεί.

Μέσα στη χρονιά αναμένεται να προβληθεί και ένα ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί για τη ζωή του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1 και το οποίο περιλαμβάνει δηλώσεις μελών της οικογένειάς του και στενών συνεργατών του.  

Διαβάστε ακόμη:  Μια έκθεση με προσωπικά αντικείμενα του Μichael Schumacher