Απίστευτο: Οδηγός πάρκαρε πάνω σε κορμό δέντρου και το ξερίζωσε! Αναμένεται βαριά η καμπάνα


Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα.

  • 31/5/2023

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας οδηγός βρίσκεται στο επίκεντρο και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Σε αυτή την περίπτωση τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στον οδηγό ενός Nissan από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αποφάσισε να παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω σε έναν κορμό δέντρου!

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην οδό Κασσάνδρου και το δημοσίευσε ο δήμαρχος της πόλης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι της Δημοτικής Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση, ενώ οι μπελάδες για τον οδηγό δεν σταματούν εδώ αφού ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος αποφάσισε να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά.

Μετά από αυτοψία που έγινε από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος διαπιστώθηκε σημαντική φθορά στον κορμό και στο ριζικό σύστημα με αποτέλεσμα να απαιτείται να ξεριζωθεί το δέντρο και να αντικατασταθεί με άλλο.