Τι άλλο θα δούμε! Οδηγός έβαλε τον σκύλο πίσω από το τιμόνι για να γλιτώσει πρόστιμο της τροχαίας (video)


Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, όμως, υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ο μεθυσμένος οδηγός τα ξεπέρασε όταν πιάστηκε στη «δαγκάνα» της τροχαίας.

  • 17/5/2023

Προφανώς ο οδηγός που πρωταγωνιστεί στην παρακάτω ιστορία είχε καταλάβει λάθος τις λέξεις «σκύλος οδηγός». Οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ στο Springfield του Κολοράντο και έχοντας παραβιάσει το όριο ταχύτητας των 50 km/h, ένα περιπολικό τον πλησίασε από πίσω και του έκανε νόημα να κάνει στην άκρη.

Ο οδηγός έχοντας πανικοβληθεί για την «καμπάνα» που τον περιμένει αποφάσισε τελευταία στιγμή να αλλάξει θέσεις με τον σκύλο που βρισκόταν δίπλα του. Έτσι όταν τον πλησίασε ο αστυνομικός αυτός άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, βγήκε από το αυτοκίνητο και έδειξε τον σκύλο όταν ρωτήθηκε γιατί έτρεχε.

Ο αστυνομικός, αφού προσπάθησε να συγκρατηθεί από το να βάλει τα γέλια, ρώτησε στη συνέχεια τον οδηγό αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο οδηγός κατάλαβε ότι το... παραμύθι δεν πέρασε και έτσι προσπάθησε να το βάλει στα πόδια για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Έχοντας όμως πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω κατάφερε να ξεφύγει μόλις για μία απόσταση 20 μέτρων όπου και πιάστηκε από τον αστυνομικό. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν δύο ενεργά εντάλματα για τη σύλληψή του από το Pueblo του Κολοράντο.

Κάπως έτσι ο οδηγός μπήκε φυλακή και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υπερβολική ταχύτητα, αντίσταση κατά τη σύλληψη και οδήγηση υπό αναστολή.

Όσο για τον σκύλο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δόθηκε σε έναν γνωστό του οδηγού για να τον φροντίσει όσο το αφεντικό του θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Μάλιστα σημειώνεται πως ο σκύλος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθεί κάποια κατηγορία, παρά μόνο μια προειδοποίηση.