Τι δηλώνει ο ιδιοφυής Elon Musk για τον κορονοϊό;


Θέση σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τον πανικό που έχει δημιουργήσει πήρε ο Elon Musk, καταφεύγοντας στη προσφιλή του μέθοδο των δημοσιεύσεων σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

  • 9/3/2020

Μια λακωνική δήλωση σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο το επιδημικό ξέσπασμα του κορονοϊού πραγματοποίησε ο Elon Musk καταφεύγοντας στην αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Νοτιαφρικανός ιδρυτής της Tesla χαρακτήρισε ευθαρσώς «ανοησία» τον πανικό που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη ανήκοντας σε αυτούς που δεν βλέπουν ορατό κίνδυνο από την εξάπλωσή του.

Σε λιγότερα από τρία 24ωρα το tweet του Elon Musk έχει συγκεντρώσει 1,6 εκατομμύρια likes ενώ έχει αναδημοσιευθεί 338 φορές.

Αντιστοίχως, τα σχόλια στο tweet του Νοτιαφρικανού έχουν φτάσει τα 39,3 χιλιάδες, επιβεβαιώνοντας το ρεύμα που διαθέτει ο Elon Musk.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λογαριασμός του στο Tweeter διαθέτει σχεδόν 32 εκατομμύρια ακόλουθους, γεγονός που τον καθιστά μια υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων.