Τι καλό μας ετοιμάζει η Bugatti;


Με το ερώτημα «What if… ?» η γαλλική εταιρία μας δίνει ένα πρώτο στοιχείο από μια επερχόμενη δημιουργία της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: BUGATTI
  • 20/10/2020

Μέχρι στιγμής οι Γάλλοι δεν έχουν δώσει κανένα επίσημο στοιχείο πέρα από την εικόνα που βλέπετε που μας δείχνει πιθανότατα το πίσω μέρος ενός hypercar με τα LED να σχηματίζουν ένα μεγάλο Χ. To μόνο που λέει η Bugatti είναι πως πρόκειται για μια digital παγκόσμια πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς.

Πάντως, το σχήμα των πίσω LED μας παραπέμπει στην Chiron Pur Sport όπου η διάταξη τους μαζί με την πτέρυγα και τον διαχύτη σχηματίζουν ένα παρόμοιο σχήμα, έστω και αν αυτό δεν φωτίζεται.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα one-off μοντέλο που προορίζεται αποκλειστικά για την πίστα και θα παρουσιαστεί τέλος του μήνα. Αυτή η ειδική έκδοση θα χρησιμοποιεί το γνωστό quad-turbo W16 κινητήρα χωρητικότητας 8 lt που θα προέρχεται από την Chiron Super Sport 300 και την Centodieci των 1.600 ίππων.

Το καλοκαίρι υπήρχε μια φήμη για μια one-off roadster εκδοχή της Chiron που θα αποκτούσε ένας τυχερός έναντι του ασύλληπτου ποσού των 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όλα αυτά σε μια περίοδο όπου υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την πώληση της Bugatti στην Rimac και όταν ακόμη δεν έχει κάτσει η σκόνη από το ρεκόρ του SSC Tuatara.