Τι κοινό έχει η Genesis με την Αμερικανική Vogue; (photos)


Η Genesis συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Αμερικανικό περιοδικό μόδας και lifestyle, Vogue, φέρνοντας μία νέα πρόταση στον κόσμο της αυτοκίνησης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 12/8/2022

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στο «σπίτι» της Genesis, έλαβε χώρα μία εκδήλωση αφιερωμένη στις νέες κυκλοφορίες και συνεργασίες των Κορεατών, που έχουν αρχίσει να βασίζονται όλο και περισσότερο σε άλλου είδους συμπράξεις, που δεν αφορούν αποκλειστικά την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως την ξέρουμε. Η εταιρεία επίσης ανέφερε την ολοκλήρωση των πρώτων παραδόσεων του 2023 Genesis G90 sedan της.

Genesis δημιουργήθηκε ως παράρτημα της Hyundai, και αν και ανεξάρτητη, κατασκευάζει μία πολυτελή σειρά αυτοκινήτων για την εταιρεία κολοσσό.

Στην πρόσφατη εκδήλωσή της, η Genesis ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το αμερικανικό περιοδικό μόδας και lifestyle, Vogue, καθώς και αυτή με την εταιρεία ρούχων Monse. Τα μοντέλα της Genesis θα βρίσκονται σε κεντρικό πλάνο στα τεύχη του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, αλλά και θα διαφημιστούν σε όλων των ειδών τις πλατφόρμες, όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και podcasts.

Σε δεύτερο πλάνο, η συνεργασία με την Monse θα αποτελεί έμπνευση τόσο για την Genesis, αλλά και για την ίδια τη Monse, η οποία αποσκοπεί στην εξέλιξη της ίδιας της εταιρείας, αλλά και τη συμβολή της στην εξέλιξη άλλων τομέων, όπως είναι ο σχεδιασμός και design που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός καλοφτιαγμένου αυτοκινήτου.

Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί παραπάνω λεπτομέρειες για τη δεύτερη συνεργασία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος στον τομέα του marketing της Genesis Motor America, Wendy Orthman, είπε: «Απόψε είναι μία αναγνώριση αυτών που αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο, χαράσσοντας νέα μονοπάτια και θέτοντας νέες τάσεις μέσω του πάθους και του οράματός τους. Απόψε γιορτάζουμε ό,τι μας εμπνέει και την τομή του πάθους μας για τον σχεδιασμό κινητικότητας και τον κόσμο της μόδας».

Το σημαντικότερο που αναφέρθηκε στη γιορτή της Genesis ήταν η ολοκλήρωση των πρώτων παραγγελιών του 2023 Genesis G90 και η διανομή τους στους αγοραστές. Το κόστος του νέου G90 θα ξεκινά από τα 86.760 ευρώ, ενώ το αναβαθμισμένο μοντέλο, το οποίο είναι υβριδικό και φέρει έναν 3.5T E-SC AWD κινητήρα, θα κοστίζει 96.920 ευρώ.