Tί κρύβει η Ferrari στη μία και μοναδική Prototipo;(Video)


Πρόκειται για ένα ακόμα αυτοκίνητο από το πρόγραμμα Special Project το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/3/2019

Η Ferrari συνεχίζει την αρκετά επικερδή παρουσίαση one off μοντέλων από το τμήμα Special Project με ένα ακόμα μοναδικό αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί αύριο επίσημα. Σήμερα, στην σελίδα της ιταλικής εταιρίας στο Facebook δόθηκαν οι πρώτες πληροφορίες, όπως και το όνομα της. Θα λέγεται Prototipo και όπως έγινε γνωστό θα ταξιδέψει σε πελάτη στο Χονγκ Κονγκ. 

Σύμφωνα με την εταιρία θα είναι το πιο extreme αυτοκίνητο του προγράμματος Special Project που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, και δεν θα πρόκειται για ένα ακόμα συνηθισμένο supercar.

Οι πληροφορίες θέλουν τον τυχερό πελάτη που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ να ετοιμάζεται να παραλάβει το αυτοκίνητό του αύριο, όντας φανατικός φίλος της εταιρίας ενώ συμμετέχει και σε αγώνες με Ferrari.

Άλλες πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να βασίζεται στην LaFerrari. Οι πληροφορίες αυτές βασίζονται στο γεγονός ότι δύο χρόνια πριν η Ferrari είχε ετοιμάσει ένα πρωτότυπο με βάση την LaFerrari, το οποίο όμως δεν προχώρησε. 

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ως αύριο για να δούμε τι τελικά θα αποκαλύψει η Ferrari και πόσο εντυπωσιακή θα είναι η Prototipo.