Tι κρύβεται πίσω από αυτό το αλλόκοτο Fiat;


Ένα αινιγματικό πρωτότυπο συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, κρύβοντας πίσω από το αποκρουστικό καμουφλάζ του αμαξώματός του ένα νέο, πολλά υποσχόμενο μοντέλο της Fiat.

  • 31/1/2021

Έχει γίνει γνωστό με την κωδική ονομασία «363» και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα της εξελικτικής πορείας του, οι εμφανίσεις του σε δημόσιους δρόμους έχουν αρχίσει να πυκνώνουν.

Ο λόγος για το νέο αστικών διαστάσεων SUV που πρόκειται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να πλαισιώσει την γκάμα της Fiat, διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντεπίθεση διαρκείας που θα πραγματοποιήσει η ιταλική φίρμα ώστε να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το εγχείρημα κάθε άλλο παρά εύκολο είναι ωστόσο με τις πλάτες του ομίλου Stellantis και τον τεχνολογικό πλούτο που θα έχουν στη διάθεσή τους οι Ιταλοί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταφέρουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και τη λάμψη που τους στέρησαν οι αποτυχημένοι λογιστές με τα πουλόβερ που βρέθηκαν στο τιμόνι της.

Το μυστηριώδες πρωτότυπο εξελίσσεται αυτήν την περίοδο στη Βραζιλία, όπου η παρουσία του FCA Group είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Άλλωστε η Νότια Αμερική συνολικότερα διαθέτει το απαραίτητο μέγεθος ώστε να δικαιολογεί την εξέλιξη προτάσεων που θα απαντούν στα θέλω και τις απαιτήσεις αγορών όπως αυτή της Βραζιλίας.

Το παράδειγμα του VW Nivusείναι ενδεικτικό της αλλαγής στη στρατηγική που επιχειρούν οι μεγαλύτεροι όμιλοι αυτοκινητοβιομηχανιών, στρέφοντας το βλέμμα τους σε πιο εύκολα προσβάσιμες αγορές.

Επιστρέφοντας στην περίπτωση του νέου SUV της Fiat, όπως όλα δείχνουν το ξεκίνημα της καριέρας του θα γίνει από τη Νότια Αμερική και μόνο αν θεωρηθεί απολύτως απαραίτητο πρόκειται να ταξιδέψει έως  την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενισχύοντας την παρουσία των Ιταλών σε μια κατηγορία που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Διαβάστε ακόμα:

Το Jeep Renegade μετατρέπεται σε pickup

Dacia Duster vs Jeep Wrangler: Ένα ντέρμπι που κρίθηκε στη λάσπη (Video)