Τι μας δείχνει το teaser της Toyota;


Όσοι κατασκευαστές συμμετέχουν στην έκθεση του Los Angeles προετοιμάζονται για την παρουσίαση των μοντέλων τους.

  • 9/11/2018

Τέλη του μήνα σηκώνει αυλαία η πολύ μακρινή έκθεση όπου θα δώσουν το παρόν οι εταιρίες που κατά κύριο λόγο σημειώνουν μεγαλύτερα νούμερα πωλήσεων στην βορειοαμερικανική αγορά και σε σχέση με την ευρωπαϊκή. Για παράδειγμα το Toyota Prius έχει μια πολύ καλή πορεία στην γηραιά ήπειρο αλλά στην Καλιφόρνια (όπου υπάρχει μεγάλη ρύπανση ατμόσφαιρας) και σε πολλές άλλες πολιτείες των ΗΠΑ το εν λόγω υβριδικό είναι ένα best-seller.

Λογικό είναι λοιπόν οι Ιάπωνες να παρουσιάσουν μία σπέσιαλ εκδοχή του Prius, όπως προμηνύει το δελτίο Τύπου της εταιρίας αναφέροντας πως ο χειμώνας πλησιάζει με παγωμένους και χιονισμένους δρόμους. Η teaser φωτογραφία που έχει δοθεί στην δημοσιότητα με τις ράγες οροφής δεν λέει και πολλά, ενώ κάπως αυξημένο φαίνεται το ύψος του Prius σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Πάντως, από την στιγμή που το RAV4 και το Prius μοιράζονται την πλατφόρμα TGNA θα ήταν λογική η εμφάνιση μίας τετρακίνησης έκδοσης του Prius την οποία θα επέλεγαν και αρκετοί Γιαπωνέζοι την περίοδο του βαρύ χιονιά. Για να δούμε αν τελικά αυτή η εικασία επαληθευτεί, κάτι που θα μάθουμε το αργότερο 28 Νοεμβρίου με τα εγκαίνια της έκθεσης στο L.A.