Τι θα λέγατε για ένα Volkswagen Golf pickup;


Το Volkswagen Golf έχει αρχίσει να ανακάμπτει εμπορικά στην ευρωπαϊκή αγορά και πρόσφατα παρουσιάστηκαν και οι εκδόσεις Variant και Alltrack. Ωστόσο, τι θα λέγατε εάν υπήρχε και μια έκδοση pickup του μοντέλου;

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 12/9/2020

Το όχημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους της Volkswagen. Αποτελεί μια εικαστική αντίληψη των στελεχών της σχεδιαστικής ομάδας που εργάζονται στην «KDesign AG», μιας εταιρείας που έχει συστήσει ο κ. Kleber Silva, για το πώς θα μπορούσε να είναι η pickup έκδοση του Golf. Βάσει των προθέσεών τους, σχεδίασαν ένα διπλοκάμπινο pickup όχημα που βασίζεται στην καινούργια (όγδοη κατά σειρά) γενιά του γερμανικού μικρομεσαίου μοντέλου.

Στην φωτογραφίες που δημιούργησαν οι σχεδιαστές, η μάσκα, τα φώτα και οι προβολείς ομίχλης προέρχονται από το νέο Golf, ενώ το καπό παραπέμπει σε αυτό του Arteon. Το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει αυξηθεί, συγκριτικά, ενώ υπάρχουν μαύρου χρώματος προστατευτικά στα πλαϊνά. Στο πίσω μέρος, είναι χαρακτηριστικά τα πολυγωνικά φώτα, ενώ οι άνθρωποι της «KDesign AG» επιθυμούν να διέθετε το αυτοκίνητο δύο εξατμίσεις χαμηλά στον προφυλακτήρα. Προφανώς, το Golf pickup είναι απλώς μια σχεδιαστική άσκηση, μια υλοποίηση της επιθυμίας των δημιουργών του και μια καλή ευκαιρία να ασχοληθεί ο αυτοκινητικός Τύπος με αυτούς.