Τι θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz στις 27 Μαΐου;


Όπως ανακοινώθηκε, οι επανασχεδιασμένες Mercedes-Benz E-Class Coupe και E-Class Convertible θα παρουσιαστούν επίσημα στις 27 ΜαΪου, μέσω διαδικτύου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 19/5/2020

Η Mercedes-Benz πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα τις επανασχεδιασμένες E-Class Coupé και Convertible προς τα τέλη του Μαΐου, όπως έγινε γνωστό. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου, καθώς τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού δεν επιτρέπουν άλλη διαδικασία. Η γερμανική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο εκδόσεις, αλλά είναι σαφές πως θα έχουν πολλά στοιχεία από την ανανεωμένη E-Class που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Βάσει αυτού, τόσο η Coupé όσο και Convertible εκδοχή του μοντέλου της Mercedes-Benz θα διαθέτουν το σύστημα «MBUX», με τις αντίστοιχες οθόνες στην κονσόλα και τις δυνατότητες που παρέχει στους επιβάτες του οχήματος, καθώς και το σύστημα που θα ανιχνεύει εάν ο οδηγός έχει τα χέρια του στο τιμόνι ή όχι, αναφορικά με τη λειτουργία του συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα διαθέτουν τους αναβαθμισμένους κινητήρες, ενώ θα υπάρχει και η εκδοχή AMG.

Διαβάστε, επίσης: Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει την επόμενη S-Class.