Τι θα παρουσιάσει η Toyota στην Γενεύη;


H ιαπωνική εταιρία περνάει μια δεύτερη νιότη και συνεχίζει ακάθεκτη με μια σημαντική πρεμιέρα στην Ελβετία. Ένα ολοκαίνουριο υβριδικό και τετρακίνητο B-SUV!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/2/2020

Η Toyota έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πολύ πιο ενδιαφέροντα μοντέλα και εξελίσσοντας συνεχώς την υβριδική της τεχνολογία. Ορισμένοι θεωρούν πως σε αυτή την πρόοδο έχει παίξει μεγάλο ρόλο η Gazoo Racing και η απόφαση της εταιρίας να πρωταγωνιστήσει και στους αγώνες.

Άλλωστε κανείς δεν αμφισβητεί το πόσο έχει ενισχύσει την εικόνα της εταιρίας η Supra και οι GR άλλες εκδόσεις, όπως αυτή του πιο καυτού Yaris όλων των εποχών. Το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα επί ευρωπαϊκού εδάφους στις αρχές Μαρτίου, στο σαλόνι της Γενεύης. Δίπλα του θα έχει και την δίλιτρη GR Supra.

Μία πολύ σημαντική πρεμιέρα θα είναι το νέο B-SUV που θα παρουσιάσουν οι Ιάπωνες και που βλέπετε στην teaser φωτογραφία που μας δείχνει ένα μέρος από το πίσω τμήμα.

Στα τελευταία στοιχεία που δίνει η εταιρία αναφέρει πως θα υπάρχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, καθώς και ένα έξυπνο σύστημα τετρακίνησης. Κάτι πολύ ενδιαφέρον μιας και το C-HR δεν έχει τέτοια έκδοση.

Πρεμιέρα στην Γενεύη θα κάνει και η plug-in υβριδική έκδοση του RAV4 καθώς και το Mirai, το γνωστό fuel cell μοντέλο της Toyota.