Τι θα παρουσιάσει στο Τόκιο η Suzuki;


Στο Τόκιο θα παρουσιαστούν πολλά και διάφορα μοντέλα και φυσικά μία πατροπαράδοτη εταιρία όπως η Suzuki θα ήταν αδύνατο να μην πρωταγωνιστήσει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 28/12/2018

Έτσι, η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Jimny Survive με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και «τρακτερωτά» λάστιχα για να ξεπερνά τις πιο λασπώδεις περιοχές. Το κάτω μέρος και ειδικά στα άκρα του υπάρχουν αλουμινένιες ποδιές προστασίας, ενώ προστατευτικά υπάρχουν και στους προβολείς δίχως να απουσιάζουν οι γάντζοι πρόσδεσης.

Επίσης υπάρχουν μπάρες γύρω από την οροφή για να δένονται όλα τα συμπράγκαλα επιβίωσης και προσωρινής διαμονής σε αφιλόξενα μέρη. Εδώ το μοτέρ είναι ένα turbo τρικύλινδρο χωρητικότητας μόλις 0,66 lt με 64 άλογα από ένα Kei car.

Το Sierra Pickup Style είναι επίσης ένα concept car που όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω ζήλεψε κάτι από τα παλιά αμερικανικά κάραβαν και το αμάξωμά του έχει απομίμηση ξύλου. Αξιοπρόσεχτη είναι η δημιουργία καρότσας στο πίσω μέρος, όπως και οι τέσσερις προβολείς στην οροφή.

Μαζί με τα δύο Jimny concept η Suzuki θα παρουσιάσει στις 11-13 Ιανουαρίου στο Τόκιο ένα σπέσιαλ Swift Sport με την ειδική βαφή High Chroma Yellow Pearl.