Την άνοιξη ο «ευρωπαϊκός» ερχομός της Cadillac Escalade


Φέρει ευρωπαϊκή σχεδιαστική ταυτότητα, είναι πολυτελές και τετρακίνητο, διαθέτει μοντέρνα στοιχεία και...αμερικανικές διαστάσεις. Είναι φυσικό ότι θα εμπλουτίζεται με στοιχεία άνεσης για του επιβάτες του, αλλά διαθέτει και κορυφαία οδηγική συμπεριφορά. Η δεύτερη γενιά της Escalade κινείται από ένα μηχανικό σύνολο 6.2 λίτρων V8 απόδοσης 400 ίππων.
  • 27/3/2006
Φέρει ευρωπαϊκή σχεδιαστική ταυτότητα, είναι πολυτελές και τετρακίνητο, διαθέτει μοντέρνα στοιχεία και...αμερικανικές διαστάσεις. Είναι φυσικό ότι θα εμπλουτίζεται με στοιχεία άνεσης για του επιβάτες του, αλλά διαθέτει και κορυφαία οδηγική συμπεριφορά. Η δεύτερη γενιά της Escalade κινείται από ένα μηχανικό σύνολο 6.2 λίτρων V8 απόδοσης 400 ίππων και η ροπή στρέψης φτάνει τα 563 Nm. H μεταφορά ισχύος στους τέσσερις τροχούς επιτυγχάνεται με νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
Ο εσωτερικός διάκοσμος του διαθέτει άπλετους χώρους για τους επιβάτες, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά μαλακής υφής και δέρμα για τα καθίσματα, τα πλαϊνά των θυρών και την κεντρική κονσόλα. Έχει βελτιωθεί αισθητά η ανάρτησή του ενώ εφοδιάζεται και με νέο σύστημα διεύθυνσης.

Bασίλης Χειλάκης