Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ένα κλασικό Hummer H1 (VIDEO)


Απέναντί του βρέθηκαν η AMG G63, ένα Jimny και ένα Mitsubishi L200 και ακόμα και τα τρία μαζί δεν κατάφεραν να το νικήσουν.

  • 17/5/2020

Το κλασικό Hummer ξεκίνησε ως στρατιωτικό όχημα, και έγραψε ιστορία (και ακόμα γράφει) σε αρκετά πεδία πολέμου ανά τον κόσμο αλλά και σε πολεμικές ζώνες του στιλ και της υπερβολής για όσους είχαν τα χρήματα να αποκτήσουν την πολιτική του έκδοση.

Στο video του Carnow βλέπουμε ότι ακόμα και σήμερα, το παλιό, καλό Hummer μάλλον δεν έχει αντίπαλο σε ότι σταθεί απέναντί του. Με έναν V8 diesel κινητήρα απόδοσης 197 ίππων και 583 Nm ροπής, ζυγίζει όμως 3,5 τόνους κάτι που μαζί με τα σκληροπυρηνικά μηχανικά μέρη του δίνουν ένα σημαντικό αβαντάζ όταν κληθεί να αντιπαρατεθεί με κάποια πολύ αξιόλογα τετρακίνητα.

Η νίκη του απέναντι στην G63 με τους 585 ίππους και τους 2,5 τόνους έρχεται παράδοξα εύκολα με δεδομένη την τεχνική υπεροχή της Mercedes αλλά και την τεράστια διαφορά στην ισχύ.

Στην συνέχεια στην Mercedes συνδράμουν ένα Jimny αλλά και ένα Mitsubishi L200, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά ισχύος. Όμως όπως βλέπουμε στο video είναι σαν να προσπαθούν και τα τρία να μετακινήσουν έναν τοίχο, καθώς το μοναδικό Hummer αρνείται πεισματικά να κουνηθεί έστω και ένα εκατοστό.