Το άλλο «πρόσωπο» της νέας BMW M4


Δεν σας αρέσει η εμφατική μάσκα της νέας BMW M4; Κανένα πρόβλημα διότι υπάρχει λύση!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: PRIOR DESIGN
  • 20/10/2020

Είναι από τις λίγες φορές που ένα τόσο διάσημο και καταξιωμένο sportscar δέχεται τόσο έντονη κριτική, όχι για την ισχύ του ή το κράτημα του, αλλά για την μάσκα του! Και στην περίπτωση της ΒΜW Μ4 κάποιοι θα λατρέψουν την τεράστια μάσκα, ενώ κάποιοι άλλοι απλά την βρίσκουν υπερβολική και κακόγουστη.

Για όσους ανήκουν στην τελευταία ομάδα και θέλουν να αποκτήσου μία ολοκαίνουργια Μ4 (λέμε, τώρα) δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποθαρρύνονται. Και αυτό επειδή εταιρίες after market όπως η γερμανική Prior Design έχουν ήδη δρομολογήσει την δική τους λύση κατασκευάζοντας πιο συμβατικές και αποδεκτές μάσκες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο υπεύθυνος της εταιρίας μας δείχνει στον υπολογιστή του μερικές εκδοχές για το πως μπορεί η Μ4 να αποκτήσει μια φυσιολογική μπροστινή όψη. Ο συμπαθής τυπάκος μας εξηγεί ποιες λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν και πόσο βολικό θα είναι το κιτ (ενσωματωμένο με τον προφυλακτήρα) που θα βγει στην παραγωγή να αντικαταστήσει το εργοστασιακό.

Η Prior Design, η οποία συνεργάζεται χρόνια τώρα με τις αμερικανικές Ford και Dodge, Ιταλούς κατασκευαστές supercars και με ανεξάρτητες tuning εταιρίες για μετασκευή super sedans, θα έχει έτοιμο σύντομα το κιτ της και θα ανακοινώσει και τις τιμές πώλησης. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες κάποιες εκδοχές. Εσείς ποια θα προτιμούσατε;