To αμερικανικό Czinger 21C έχει το «0-100» κάτω από 2 sec!


Μία εταιρία από την Καλιφόρνια ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την πρεμιέρα του hypercar της στην Γενεύη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/2/2020

Από το φετινό σαλόνι της Γενεύης μπορεί να λείπουν αρκετοί παραδοσιακοί «παίχτες» και αυτόματο το γεγονός αυτό δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία στις μικρότερες εταιρίες για μεγαλύτερη προβολή. Μία αυτές θα είναι και η μέχρι σήμερα άγνωστη Czinger Vehicles που κατοικοεδρεύει στο Los Angeles και που ετοιμάζεται να κάνει «θόρυβο» στην ελβετική έκθεση.

Για τη ώρα οι Αμερικάνοι έχουν δώσει στην δημοσιότητα μερικές σκοτεινές εικόνες που δείχνουν ένα αεροδυναμικό αμάξωμα που μας παραπέμπει στα GT του Le Mans, με μεγάλες πλαϊνές εισαγωγές και μια τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος. Ένα εντυπωσιακό ίχνος αφήνει η πίσω ενιαία μπάρα, ενώ τις αγωνιστικές καταβολές υποδεικνύουν και οι μονομπούλονες ζάντες.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το 21C θα είναι υβριδικό με συνδυασμένη απόδοση στα 1.250 PS. Οι επιδόσεις αναμένονται καταιγιστικές αφού η επιτάχυνση από στάση για τα 100 km/h διαρκεί μόλις 1,9 sec! Μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του αμερικανικού hypercar που μας έχει βάλει στην πρίζα μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο (βάλτε ήχο).