Το Audi A4 Allroad Quattro ανανεώνεται εμφανισιακά


Η Audi δίνει τις τελευταίες πινελιές φρεσκάδας στο A4 Allroad Quattro λίγο πριν παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Α4. Οπτικές αναβαθμίσεις και επιλογές χρωμάτων, χωρίς όμως μηχανολογικές αλλαγές.

  • 13/5/2022

Η Audi εξελίσσει ήδη την επόμενη γενιά του A4, αλλά η φίρμα από το Ingolstadt δεν παραμελεί το απερχόμενο μοντέλο, το οποίο εξακολουθεί να πωλείται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα. Για την Ευρώπη, το premium μεσαίο της Audiλαμβάνει μερικές στοχευμένες οπτικές αναβαθμίσεις για την πιθανότατα τελευταία χρονιά της εμπορικής του πορείας στην αγορά πριν αποκαλυφθεί το νέο Α4.

Οι αλλαγές αφορούν κατά βάση το A4 Allroad Quattro, το οποίο θα μπορεί πλέον να παραγγελθεί με το εξοπλιστικό πακέτο Black Optics Pro Package, που είναι σχεδιασμένο ειδικά για το ανυψωμένο wagon της Audi και παρέχει στους πελάτες πρόσθετες επιλογές εξατομίκευσης.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το νέο εξοπλιστικό πακέτο φέρνει ένα μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα σε διάφορα μέρη του αμαξώματος, όπως το πλαίσιο του παρμπρίζ, των εξωτερικών καθρεπτών και των απολήξεων της εξάτμισης. Καλυμμένα με το ίδιο γυαλιστερό φινίρισμα είναι και τα κατακόρυφα στοιχεία της μάσκας, οι μπροστινές πλευρικές εισαγωγές, ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα και το πλαίσιο της πίσω πόρτας. Το σήμα της Audi και τα γράμματα A4 Allroad στο πίσω μέρος είναι επίσης φινιρισμένα σε μαύρο γυαλιστερό.

Άλλες μικρότερες πινελιές που συμπληρώνουν τη νέα εμφάνιση του A4 Allroad είναι οι μαύρες ράγες οροφής και ο προφυλακτήρας σε χρώμα Manhattan Grey Metallic. Όλες αυτές οι οπτικές τροποποιήσεις αποτελούν μέρος του ίδιου πακέτου, το οποίο μπορεί πλέον να παραγγελθεί στην τιμή των 775 €. Επιπλέον, υπάρχουν δύο νέες αποχρώσεις που συμπληρώνουν τη χρωματική γκάμα του μοντέλου, το Chronos Grey και το District Green.

Το επόμενης γενιάς Audi Α4 περιμένουμε να παρουσιαστεί στο τέλος του 2023 ή το αργότερο το 2024 και θα είναι και το τελευταίο A4 με κινητήρες εσωτερικής καύσης προτού η γερμανική φίρμα μεταβεί πλήρως σε μία αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μοντέλων προς το τέλος της δεκαετίας.