Το Αudi RS6 Avant ABT των 740 ίππων σε ένα αφοπλιστικό video


Την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις ιδιαίτερες προδιαγραφές ενός Αudi RS6 Avant απόδοσης 740 ίππων που υπογράφει η ABT μάς χαρίζει το εντυπωσιακό video της Auditography.

  • 28/6/2020

Στο μικροσκόπιο της Auditography βρέθηκε το Audi RS6 Avant που υπογράφει η ABT χαρίζοντας σε ένα ούτως ή άλλως εξεζητημένο station wagon μοναδικές προδιαγραφές.

Το λευκό RS6 Avant αποτελεί ένα από τα μόλις 125 αντίτυπα που θα επιμεληθεί ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος, οι παρεμβάσεις του οποίου υπόσχονται μεγαλύτερη ισχύ και ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Ειδικότερα, το Αudi RS6 Avant της ABT αποδίδει 740 ίππους αντί των 591 ίππων της εργοστασιακής εκδοχής του καθώς και 900 Nm ροπής αντί των 800 Nm που παράγει ο stock V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων.

Φυσικά δεν είναι μόνο η ισχύς και οι επιδόσεις που κάνουν το εν λόγων Audi RS6 Avant να ξεχωρίζει, μιας και η ABT προχώρησε και σε εξοπλιστικές αναβαθμίσεις που ενισχύουν τον δυναμικό προσανατολισμό του αυτοκινήτου.

Οι τροχοί των 22 ιντσών, τα αναβαθμισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα όπως άλλωστε και οι ανθρακονημάτινες επιφάνειες του εσωτερικού είναι μερικές από τις παρεμβάσεις της ABT που καθιστούν το RS6-R μοναδικό.

Επιστρέφοντας στις επιδόσεις, το station wagon των 740 ίππων επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα.

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται με το… αζημίωτο,  καθώς το πακέτο αναβάθμισης προσφέρεται έναντι 70.000 ευρώ, ποσό αρκετό για να σας εξασφαλίσει ένα ακόμα sportscar για το γκαράζ σας.